НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
И Џеф Ван Ганди го дупчи (оти десно од него е Бил Расел) Мајк Милер не смее да седи заедно со Бил Расел, не е во негова лига. :D

ne bese toa muabetot...muabetot e deka gi spomnaa trejsi i miller a ne go ni vide bil rusel

Зборевете што сакате али последниве 2 лични на Кари немаа никаква врска од фаули. Посебно онаа одземена топка над Кајри чиста одземена топка и досуден фаул.

sudiite iskinaa svaka cast bravos!

Навистина последните две лични на Кари не беа за судење, ама далеку од тоа дека тоа е причината за поразот на Голден Стејт. Буквално во секој можен сегмент Кливленд беше подобар уште од првата минута. Како шо пишав погоре, серијава заслужи 7ма утакмица.

Ве поздрави лузерот и плачкото хехе .!.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Со ова Џејмс потврди (а има уште од кариера) дека е подобар играч од Коби.

Навистина последните две лични на Кари не беа за судење, ама далеку од тоа дека тоа е причината за поразот на Голден Стејт. Буквално во секој можен сегмент Кливленд беше подобар уште од првата минута. Како шо пишав погоре, серијава заслужи 7ма утакмица.
Да беше подобар Кливленд подобар, али со таа 5та што му ја досудија на Кари беше на +7 ако не ја досудеа имаше чист напад за да намали и на 5 разлика ке беше се можно.

nikako ne bese toa pricinata...ali bese sudenje za 7ma utakmica :)[DOUBLEPOST=1466135179][/DOUBLEPOST]
Со ова Џејмс потврди (а има уште од кариера) дека е подобар играч од Коби.

Se dur paga od 40 kila polesen od nego igrac i glumi ludilo nikad nema da bide podobar

nikako ne bese toa pricinata...ali bese sudenje za 7ma utakmica :)[DOUBLEPOST=1466135179][/DOUBLEPOST]

Se dur paga od 40 kila polesen od nego igrac i glumi ludilo nikad nema da bide podobar

Мене и двајцата ми се антипатични играчи зошто се играчи со преголемо его и секогаш се играч > тим. Ама Коби е класичен Џо Џонсон играч, сам ќе ја решам утакмицава со претешки шутеви, додека Џејмс знае да биде лидер и да разигра се‘ околу него.

Леброн свака част моментално најдобар играч ама поголем сељак нема да има у НБА а да е толку добар играч.
Судиите катастрофа очигледно мора да има 7ма утакмица на 7 разлика кога му свирнаа лична на Кари знаев дека нема шанси да дозволат да има комплетен пресврт.
Не само оваа туку цела серија повеќе одлуки грешни беа у корист на Кливленд.

Мене и двајцата ми се антипатични играчи зошто се играчи со преголемо его и секогаш се играч > тим. Ама Коби е класичен Џо Џонсон играч, сам ќе ја решам утакмицава со претешки шутеви, додека Џејмс знае да биде лидер и да разигра се‘ околу него.

decko nemoze od KARI da ti zeme cista topka 40 kila polesen od tebe i ti posle toa da pagas i glumis ludilo e tuka se glea kolku e golem 24 razlika padna na 7 poena i op ajde placenje kaj sudiite padnal,a on moze da gi zeme i klay i curry u dzeb i da zakuca so niv... abe begaj neka se izgubi...nikad nema da bide pogolem od kobi

decko nemoze od KARI da ti zeme cista topka 40 kila polesen od tebe i ti posle toa da pagas i glumis ludilo e tuka se glea kolku e golem 24 razlika padna na 7 poena i op ajde placenje kaj sudiite padnal,a on moze da gi zeme i klay i curry u dzeb i da zakuca so niv... abe begaj neka se izgubi...nikad nema da bide pogolem od kobi
wow, за човекот што им донесе 2 титули на мајами каков ноуриспект, the jealousy is strong in you. Па он да не беше ни плејоф ќе видевте тие години

GOAT[DOUBLEPOST=1466149895][/DOUBLEPOST]
xxPKLhA.png

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom