Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.880
Цела Битола зборува за него, Ставревски и Јанкуловска велат дека е коруптивен до даска ... Дпмне вели дека човекот е жртва, уште и споменик да му изградат.

T

templar55

Гостин
Кога сме кај градоначалници планира ли некој Циц да го апси?
Доказ дека тие пичкици од СЈО работат партиски е ако оваа будала ја остават на слобода. Градоначалникот на Куманово е пар екселанс најкоруптивното човече во државата. Па уште и протестира за нешто...луда држава.

Благоев

The Spartan General
Член од
8 јануари 2014
Мислења
1.357
Поени од реакции
2.087
Како загрижен граѓанин, зошто не го пријавиш во најблиското јавно обвинителство или полициска станица? Најозбилно прашувам.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Доказ дека тие пичкици од СЈО работат партиски е ако оваа будала ја остават на слобода. Градоначалникот на Куманово е пар екселанс најкоруптивното човече во државата. Па уште и протестира за нешто...луда држава.
Ние сме лудаци а? :pos:

Sent from my iPhone using Tapatalk

T

templar55

Гостин
Како загрижен граѓанин, зошто не го пријавиш во најблиското јавно обвинителство или полициска станица? Најозбилно прашувам.
Каде бе будало? Ова не е Холандија. Човекот поседува се во Куманово, па и полициска станица како да е негова.[DOUBLEPOST=1466171028][/DOUBLEPOST]
Ние сме лудаци а? :pos:

Немам појма што збориш.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Им се може бе! За кеиф. Жмро праи најскапи изборни кампањи за кои никогаш нема доказ за потекло на парите, а напраи спектал од апсењето на Љубе. Ќе си се навикнеш сега малку мечка пред ваша врата да игра. Играта не е ни почната. Ова е само опипување пулс, да видиме како ќе реагирате.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Каде бе будало? Ова не е Холандија. Човекот поседува се во Куманово, па и полициска станица како да е негова.[DOUBLEPOST=1466171028][/DOUBLEPOST]
Немам појма што збориш.
Одма да те потсетам :pos:
https://youtu.be/Lp9ce_0AhoE

Благоев

The Spartan General
Член од
8 јануари 2014
Мислења
1.357
Поени од реакции
2.087
Каде бе будало? Ова не е Холандија. Човекот поседува се во Куманово, па и полициска станица како да е негова.
Јас можеби сум будала, но правото да ме нарекуваат будала е ексклузивно за мене и мојата најблиска фамилија.

Па има и други полициски станици и обвинителства во Македонија. Куманово не е самостојна единка опкружена со едно големо ништо.Кога можеше еден приправник од Охрид да овозможи на претседателот да помилува осомничени, зошто на пример не може ти да бидеш тој кој ќе му ја скрои капата на Цуц? Такви херои во Македонија секогаш биле дефицит, но секогаш биле во правото време на правото место.

Плус, денес сите ПС и обвинителства се поврзани електронски, така да, нема потреба да патуваш и до друго место, туку може да ја чуваш државата и општината додека комотно си седиш дома на кауч.

Чисто онака, размислувам на глас.

D

Darko_ufo

Гостин
Немам појма што збориш.
Па иди у друг град пријави го...

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Кога сме кај градоначалници планира ли некој Циц да го апси?...
СЈО може да гони луѓе само врз основа на неовластено (ева.. кој парадокс) снимените разговори. Циц веројатно не е сниман, па не е во надлежност на СЈО.
ПС: Согласно ова, веројатно и „Тврдина“ СЈО го тера на ненадлежен „терен“.

T

templar55

Гостин
Им се може бе! За кеиф. Жмро праи најскапи изборни кампањи за кои никогаш нема доказ за потекло на парите, а напраи спектал од апсењето на Љубе. Ќе си се навикнеш сега малку мечка пред ваша врата да игра. Играта не е ни почната. Ова е само опипување пулс, да видиме како ќе реагирате.
Не ќе да е за кеиф, за пари е 100%. За кеиф друго се прави а не криминал. Овој 10 години краде како луд, пола Љубљана ја купи. Изгледа таму ке кидне кога ке му секне мандатот. Јас ке верувам дека има правна држава кога сите ке се гонат за криминал, вака се е партиски според мене. СЈО е партиско додека свињата е на слобода.
Плус не ми кењајте ако не сте од Куманово, човекот со тие паркинзи прави невидени криминали. Да не спомнувам уште многу други работи. Овој Талевски е обична мравка за него.

Благоев

The Spartan General
Член од
8 јануари 2014
Мислења
1.357
Поени од реакции
2.087
Нема потреба да откриваш повеќе. Штом ја знаеш криминалната шема, шаблонот, насоките, дејствијата, седнуваш, склопуваш пријавата и ја пушташ во системот. Понатаму, Чавков сам ќе ја среди работата. Ако не го бива за политика, барем човекот е профи за стручните работи.

Штом си од Куманово, сигурно треба да знаеш кој ја водеше акцијата на МВР против тутунскиот бос. ;)

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Не ќе да е за кеиф, за пари е 100%. За кеиф друго се прави а не криминал. Овој 10 години краде како луд, пола Љубљана ја купи. Изгледа таму ке кидне кога ке му секне мандатот. Јас ке верувам дека има правна држава кога сите ке се гонат за криминал, вака се е партиски според мене. СЈО е партиско додека свињата е на слобода.
Плус не ми кењајте ако не сте од Куманово, човекот со тие паркинзи прави невидени криминали. Да не спомнувам уште многу други работи. Овој Талевски е обична мравка за него.
Ти не ми кењај ако не си од Скопје, пошо СМ, ОК и НГ повеќе од пола го поседуваат, што во имот, што во бизниси. За другите вмрОФСКИ клептомански гов*а ич да не зборам.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom