Како загрижен граѓанин, зошто не го пријавиш во најблиското јавно обвинителство или полициска станица? Најозбилно прашувам.....
Ние сме лудаци а?Кога сме кај градоначалници планира ли некој Циц да го апси?
Доказ дека тие пичкици од СЈО работат партиски е ако оваа будала ја остават на слобода. Градоначалникот на Куманово е пар екселанс најкоруптивното човече во државата. Па уште и протестира за нешто...луда држава.
Каде бе будало? Ова не е Холандија. Човекот поседува се во Куманово, па и полициска станица како да е негова.[DOUBLEPOST=1466171028][/DOUBLEPOST]Како загрижен граѓанин, зошто не го пријавиш во најблиското јавно обвинителство или полициска станица? Најозбилно прашувам.
Немам појма што збориш.Ние сме лудаци а?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Им се може бе! За кеиф. Жмро праи најскапи изборни кампањи за кои никогаш нема доказ за потекло на парите, а напраи спектал од апсењето на Љубе. Ќе си се навикнеш сега малку мечка пред ваша врата да игра. Играта не е ни почната. Ова е само опипување пулс, да видиме како ќе реагирате.Кога сме кај градоначалници планира ли некој Циц да го апси?
Доказ дека тие пичкици од СЈО работат партиски е ако оваа будала ја остават на слобода. Градоначалникот на Куманово е пар екселанс најкоруптивното човече во државата. Па уште и протестира за нешто...луда држава.
Одма да те потсетамКаде бе будало? Ова не е Холандија. Човекот поседува се во Куманово, па и полициска станица како да е негова.[DOUBLEPOST=1466171028][/DOUBLEPOST]
Немам појма што збориш.
Јас можеби сум будала, но правото да ме нарекуваат будала е ексклузивно за мене и мојата најблиска фамилија.Каде бе будало? Ова не е Холандија. Човекот поседува се во Куманово, па и полициска станица како да е негова.
Па иди у друг град пријави го...Каде бе будало? Ова не е Холандија. Човекот поседува се во Куманово, па и полициска станица како да е негова.[DOUBLEPOST=1466171028][/DOUBLEPOST]
Немам појма што збориш.
Не знам, не сум опседнат со телефонски разговори, не дркам на нив по цел ден. Ти па и на памет си ги научил...не се чувствуваш малку бедно поради тоа?
СЈО може да гони луѓе само врз основа на неовластено (ева.. кој парадокс) снимените разговори. Циц веројатно не е сниман, па не е во надлежност на СЈО.Кога сме кај градоначалници планира ли некој Циц да го апси?...
Не ќе да е за кеиф, за пари е 100%. За кеиф друго се прави а не криминал. Овој 10 години краде како луд, пола Љубљана ја купи. Изгледа таму ке кидне кога ке му секне мандатот. Јас ке верувам дека има правна држава кога сите ке се гонат за криминал, вака се е партиски според мене. СЈО е партиско додека свињата е на слобода.Им се може бе! За кеиф. Жмро праи најскапи изборни кампањи за кои никогаш нема доказ за потекло на парите, а напраи спектал од апсењето на Љубе. Ќе си се навикнеш сега малку мечка пред ваша врата да игра. Играта не е ни почната. Ова е само опипување пулс, да видиме како ќе реагирате.
Нема потреба да откриваш повеќе. Штом ја знаеш криминалната шема, шаблонот, насоките, дејствијата, седнуваш, склопуваш пријавата и ја пушташ во системот. Понатаму, Чавков сам ќе ја среди работата. Ако не го бива за политика, барем човекот е профи за стручните работи.....
Ти не ми кењај ако не си од Скопје, пошо СМ, ОК и НГ повеќе од пола го поседуваат, што во имот, што во бизниси. За другите вмрОФСКИ клептомански гов*а ич да не зборам.Не ќе да е за кеиф, за пари е 100%. За кеиф друго се прави а не криминал. Овој 10 години краде како луд, пола Љубљана ја купи. Изгледа таму ке кидне кога ке му секне мандатот. Јас ке верувам дека има правна држава кога сите ке се гонат за криминал, вака се е партиски според мене. СЈО е партиско додека свињата е на слобода.
Плус не ми кењајте ако не сте од Куманово, човекот со тие паркинзи прави невидени криминали. Да не спомнувам уште многу други работи. Овој Талевски е обична мравка за него.
МолчиНе знам, не сум опседнат со телефонски разговори, не дркам на нив по цел ден. Ти па и на памет си ги научил...не се чувствуваш малку бедно поради тоа?