- Член од
- 29 декември 2014
- Мислења
- 101
- Поени од реакции
- 67
Izgleda pak nisto ne napravile....nikakov dogov. Sve na sve onaka se dogovorile i od mp nastavile po staro....pak gledam odbivat ..bayern bayern go prekratile so dokument od vujko
честитки! а беше претходно на финален или образувана преписка па директно чекање за потпис? и кој број си, ваљда некаде 9** од 2015 така??posle 1ipol mesec cekanje potpis , statusot utrovo konecno mi se promeni ,valda toa e toa ?!
So sto dokumenti si i koj broj?posle 1ipol mesec cekanje potpis , statusot utrovo konecno mi se promeni ,valda toa e toa ?!
Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, за да представите документ, удостоверјавашт наличието на в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на § 2, т. 1 от Доп'лнителните разпоредби на Закона за б'лгарското гражданство.
Koe e znacenjeto na ovoj tekst ?
Послато са Lenovo A3500-FL уз помоћ Тапатока
blagodaram , prvo bev na finalen pregled pa cekanje potpis brojce 4**/2015[DOUBLEPOST=1466173078][/DOUBLEPOST]честитки! а беше претходно на финален или образувана преписка па директно чекање за потпис? и кој број си, ваљда некаде 9** од 2015 така??
tatko mi ima bg pasos , broj 4**/2015So sto dokumenti si i koj broj?
toa znaci deka dokumentite se razgledani i vrateni na dopolnitelna za da dostavis dokument kako dokaz deka imas bugarski koreni[/quote
Ja imam isti ovaj status, a pre oko 15 meseci sam predao dopolnitelni dokumenti sa bulgarska narodnost. Da li je moguce da su zagubili i da treba ponovo da saljem?
Brate imam drugarce ima isti status kao tebe pa hteo Sam da te pitam Kako je procedura sad shta je Sleden status I Kolku vreme cekase se od prilika do uzimanje na pasos? HvalaМолбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија
Danas mi se promenio status. Ja sam od 2013. proizhod a intervju 2014.