Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
W

wicked_1

Гостин
Idi blokiraj mostovi so 20 dusi vo london ili vasington I pritoa farbaj vlada, sudovi, spomenici pa ke vidis dali e nikomu nisto. Protesti se pravat pred vlada/parlament i pritoa so dobiena dozvola, ova e veke narusuvanje na osnovnoto pravo za slobodno dvizenje i se si e so partiska pozadina.
Не ти е малце срам да коментираш бе?

Нека извадат таму вакви снимки со кои се открива прислушкување на народ, местење на избори, зимање провизии, рекети, корупција итн итн. немаше да се бои во право си, ќе се палеше.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.885
Поени од реакции
25.363
Не ти е малце срам да коментираш бе?

Нека извадат таму вакви снимки со кои се открива прислушкување на народ, местење на избори, зимање провизии, рекети, корупција итн итн. немаше да се бои во право си, ќе се палеше.

Ti glup si i ne gledas sto se desava vo usa? Sto treba da izvadat za klinton poveke? Od wall st zemala miljoni, od arapite miljoni, od evreite isto... I muva ne ja lazi.

Si ima sistem/izbori/sjo/opozicija neka se resi kako vo normalna drzava a ne kako u afrika. Radi vakvi kurtoni sto neznaat da dogovorat sto i kako cela godina izgubivme

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.581
Јас па ја обвинувам полицијата и преку таквото ми е што им дозволуваат да прават што ке им прдне. Па тоа што го фарбаат не е само нивно јас не сакам да ми го уништуваат градот и има многу со исто мислење. Некои од нив прв пат дошле во Скопје за протестиве. Не може 5 мина да блокираат 4 главни раскрсници во центар на Скопје.

Последно уредено:

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Јас па ја обвинувам полицијата и преку таквото ми е што им дозволуваат да прават што ке им прдне. Па тоа што го фарбаат не е само нивно јас не сакам да ми го уништуваат градот и има многу со исто мислење. Некои од нив прв пат дошле во Скопје за протестиве. Не може 5 мина да блокираат 4 главни раскрсници во центар на скопје. Треба притисо
Ќути бе фашисту низаеден

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Немаат лидер, џабе толку боја отиде фира. Денеска дури незгодно ми падна кога ги видов се собрале 15 души и блокираат мост.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Немаат лидер, џабе толку боја отиде фира. Денеска дури незгодно ми падна кога ги видов се собрале 15 души и блокираат мост.
Незгодно му паднало :pos:

Во право бил ставрески кога викаше дека сте луди.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Незгодно му паднало :pos:

Во право бил ставрески кога викаше дека сте луди.

Изгледај ја последната Топ Тема со Кекеновски, Стојанче, типот од партијата на Љубе и алкохоличарот од вмро па дојди тука ќе збориме. Нема опозиција, све е тоа безидејно, само нешто анализираат.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Изгледај ја последната Топ Тема со Кекеновски, Стојанче, типот од партијата на Љубе и алкохоличарот од вмро па дојди тука ќе збориме. Нема опозиција, све е тоа безидејно, само нешто анализираат.
Луди милојко,

Оди преслушај ги сите бомби и вратисе на темава. Само да не ти падни незгодно па да те снема од форумов како некои твои штабски другарчиња :pos:

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Значи стевче ака гром можи гомна да јади за овај. И овај партал зборува како шарените биле платени од сорос, овај мизерниов пишува колумни и вие од дпмне го следите читате и лајкнувате статуси на овај абдал ? Курва пред мтв има поголемо достоинство од овај!

11111_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom