Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако се испостави дека ова со амбулантата е стварно намештаљка, кој ќе одговоара за злоупотребата на службените возила во партиски цели?

Никој како по обичај, како што никој и досега не одговара во т.н. држава. Еве зошто ќе плаќаме 250 денара за обнова на пластички картички кои не ги користиме, башка што возилото гарант е донација.
Наместено беше 10000%. Дојдоа новинари да снимаат и одма си отидоа после тоа. На Алфа ќе има вечер, како тоа брзата помош била спречена да оди на непостоечка локација. :)

Последно уредено:
Олади. Сигурно создадена е.клима за победа, што опозицијата притиска за избори на есен.Не би оделе на жими мајка во ваква комплицирана ситуација ако не се доволно сигурни преку своите тајни анкетирања по градови и села.Од најсигурни извори ти кажувам дека Сдсм е програмски подготвена за фер и демократски избори.

Избирачкиот список го средуваат, и најверојатно има согласност меѓу сите политички парти.
- Нова влада
-Па ајде на избори.

Во меѓувреме произнесување на Уставен за уставноста на СЈО, и конечно да заврши ова циркузијада, тоа сите го посакуваат.
ете јас мислам дека ќе изгубите дебело и ако биде така ќе прифатиш ли ти тоа или пак ќе има некоа причина дека други се криви а не самите вие у партија ?

Празни амбуланти без лекари. Кој само верува повеќе кој? Провидно до провидно, глупост до глупост, лага до лага до когааа???
http://www.libertas.mk/skandal-praz...otrebeni-za-otsrnuvane-na-sharenarevolutsija/[DOUBLEPOST=1466079144][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 150361

Да биде уште по трагична дешавкава, возачот излегол со демонстрантите да се расправа :eek:

Да биде уште по трагична дешавкава, возачот излегол со демонстрантите да се расправа :eek:
А најтрагично ќе биди ако соопштат дека пациент починал поради задоцнета реакција. Тогаш ќе биди во целосна смисла #гасетеИнтернет:confused::cautious:

Дали и ова е дел од реформите во здравството, користење коли на брза помош за партиски цели и манипулација на народот. Колку ниско паднаа, а и паѓаат и самите не се свесни, вакви филмови не палат веќе кај народот, почнаа да тонат па во безнадежност бараат спас во се и сешто од гаталки па до вакви сценарија.

А најтрагично ќе биди ако соопштат дека пациент починал поради задоцнета реакција. Тогаш ќе биди во целосна смисла #гасетеИнтернет:confused::cautious:

Луѓе од температура им умираат по болницине, ама кој ги тиииит, дај ние да се провозиме низ градов да ги растераме демонстрантите. Мамата у книшка нивна!
Eве за неупатените ко @глагол , за ова зборам http://zase.mk/od-shto-pochina-mlad...amo-glavobolka-i-malku-pokachena-temperatura/

Еве ти глаголе и уште еден случај, http://mkd-news.com/12-godishno-devojche-pochina-na-infektivna-vo-skopje-bila-vo-shok-i-povrakala/
Објавено: 29/01/2015 16:59 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (у случај да не ти падне у очи датата)
Извор : Курир , ами кој друг.

Верувам не ти е на одмет да си припрочиташ нешто. И не, ова не е од времето на Бранко. Од времето на Тодоров е веста.

Последно уредено:
Дали и ова е дел од реформите во здравството, користење коли на брза помош за партиски цели и манипулација на народот. Колку ниско паднаа, а и паѓаат и самите не се свесни, вакви филмови не палат веќе кај народот, почнаа да тонат па во безнадежност бараат спас во се и сешто од гаталки па до вакви сценарија.
Палат кај публиката пред телевизорот задоена со турски серии и пропаганда.
Не пали кај мене и кај тебе кои имаме пристап до интернет и можеме да се информираме од повеќе извори.
Еве сега на пример, баба ми или баба ти вечер кога ќе седне да гледа турска серија, во меѓувреме ќе пуштат исечок од главните вести на паузата за рекламите, и баба ми и баба ти ќе слушнат како протестирачи не пуштале брзата помош да помине. Утре како најредовни гласачи и најголемо и најстабилно гласачко тело, баба ми баба ти и останатите пензионери, ќе си отидат на гласање и ќе си гласаат полни со заблуда.
И така...

Колку ќе беше супер Ставревски или Тодорофф да е пациентот и да цркоса на мостон онде, како кога стварно умираат родилки, од мозочни удари во амбулантни коли со неквалификуван персонал, што возат по распаднати патишта - чисто да го осетат ОВЦИТЕ филингот.

Колку ќе беше супер Ставревски или Тодорофф да е пациентот и да цркоса на мостон онде, како кога стварно умираат родилки, од мозочни удари во амбулантни коли со неквалификуван персонал, што возат по распаднати патишта - чисто да го осетат ОВЦИТЕ филингот.

Ќе осетат и тие, дал ГоспоТ, со друга власт.[DOUBLEPOST=1466082904][/DOUBLEPOST]
Палат кај публиката пред телевизорот задоена со турски серии и пропаганда.
Не пали кај мене и кај тебе кои имаме пристап до интернет и можеме да се информираме од повеќе извори.
Еве сега на пример, баба ми или баба ти вечер кога ќе седне да гледа турска серија, во меѓувреме ќе пуштат исечок од главните вести на паузата за рекламите, и баба ми и баба ти ќе слушнат како протестирачи не пуштале брзата помош да помине. Утре како најредовни гласачи и најголемо и најстабилно гласачко тело, баба ми баба ти и останатите пензионери, ќе си отидат на гласање и ќе си гласаат полни со заблуда.
И така...

И @глагол шпекулантот :D

b29351d849b09141d2c902d3acc20da0.jpg

Незнам како не им текнало да ја следат амбулантата и снимаат, веројатно после 1км од местово ќе ја има усклучено сирената и ќе седнат да јадат бурек некаде.

Се живо и диво е ставено во функција да работи за партијата од чистач до медицински лици па до судии и после зошто младите бегале од Македонија ете зошто

Незнам како не им текнало да ја следат амбулантата и снимаат, веројатно после 1км од местово ќе ја има усклучено сирената и ќе седнат да јадат бурек некаде.

Се живо и диво е ставено во функција да работи за партијата од чистач до медицински лици па до судии и после зошто младите бегале од Македонија ете зошто
Креативен фашизам е ова. Нема да ти текне на кој се' начин може да те е** власта. После она со ромите што сакале да живеат во зградата Папагал, ништо не ме изненадува. Само ги жалам тие што денеска стварно им требаше ова возило Брза помош. Се надевам дека на Тодоров како надлежен министер ќе му израсне тумор на тоа шупакот продаден и ќе умре у чекање Брза помош (неколку години).

Ќе осетат и тие, дал ГоспоТ, со друга власт.[DOUBLEPOST=1466082904][/DOUBLEPOST]

И @глагол шпекулантот :D
Он не е во заблуда, него му е наложено така од штабот. Он не мисли и не размислува, само го пренесува нештото што му е речено да го пренесе. Он е свесен дека Николче треба да гори жив, и дојден е овде да го оспорува направениот криминал, за кој знае дека постои и се случил.
А додека пензинерите и публиката пред телевизорот се сосема друга приказна. Они слушаат, впиваат и резонираат на крајот од кажаното. Они мислат дека се што е на телевизорот кажано е вистина, дека лага на телевизорот и манипулација не се пренесува. И така додека спокојно си седат и гледаат својата серија, прекин во програмата, вонредни вести, Латас манијачки известува дека пази, протестирачите и поддржувачите на сдсм и зоран заев, не сакаат да ја пуштат брзата помош да помине. Нема да каже шарената револуција, туку ќе каже поддржувачите на сдсм и зоран заев, за да ја долови својата пропаганда. Напоредно на тоа ќе пуштат снимка каде николче во свирипичино пуштил сеоска амбуланта. И потоа баба ми ќе рече, аха, види го овој Заев, огин силен да го изгори, он не дава луѓето да живеат. Во меѓувреме ја добила бреинвашинг дозата дека николче амбуланти отвара таму кај што повеќе ни пилиња по гранките нема.

Ова што го прават овците дпмнеовски од глава ќе им се удри.

Член на ВМРО-ДПМНЕ Бутел го возел празното комбе на Брза помош за оцрнување на #ШаренаРеволуција

13422182_10208934184339393_1939422525750185898_o.jpg 13422431_10208934183979384_5681116803107804774_o.jpg 13433198_10208934183779379_8997779567992880231_o.jpg
Лицето е идентификувано како Кире Теновски, шеф на возен парк на Брза помош и член на дрпмне од Бутел.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom