Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.731
Поени од реакции
13.478
SREKA STO NE NAMINAL ONOJ OD ORLANDO VO SKOPJE...
Не се секирај, тебе прв ќе те помине :D[DOUBLEPOST=1466088049][/DOUBLEPOST]
[слика од празно возило]
Возилото не беше празно, во него имаше гласачко тело за изборите во април што не се оддржаа ради опстукција од опозицијата и ПЛАТЕНИТЕ СОРОСОИДНИ МРШОЈАДЦИ!!!

Последно уредено:
Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Користење комбина за брза помош за партиски цели. Освестувајте.се народе

Последно уредено:

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Најбоље кај луди4киве ми е феноменот што мислат дека никој нема да ги познае. Прдеж место е Скопје, секој со секого е трет братучед, одма испаднаа 432432 слики од штаб од „шоферот“. Првиот пат џукелана Крис го пратија, insert coin, втор пат амбулантно возило, пак insert coin to continue, нареден пат нека пробаат со Канческа и нејзиниот српски, све во радиус од 5 км ќе протера дома.[DOUBLEPOST=1466092524][/DOUBLEPOST]
Голем кур шо го блокирале цело скопје , твојата партија ја блокира цела држава па некој скопје го блокирал
Едно блокирано што беше, што да ти кажам. Ништо поразлично од кога паторот и колегите негови си идат дома секој ден со по 20 полициски коли. Секако, тогаш не смета да е блокирано.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.977
Поени од реакции
15.309
Не им смета тоа што трајко вељановски години наназад го блокира Скопје еднаш два пати на ден за да оди во вц дома, ама им смета кога граѓаните остваруваат Уставно и ззаконски загарантирани права.
Овој па малово куре глагол којзнае колку е мизерен чим вака лечи фрустрации. У штаб сигурно заушки јаде и го заебаваат за малото куре што го има.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Има ли админ овде да ги среди гнидиве? Цело време само ку....сват :vozbud:
Еј шарени, да ми се фатите за малиов :kezec:
Има. Одмори недела дена за стенд ап настапов.

Justin Sidher

Bad Boy
Член од
15 јуни 2016
Мислења
83
Поени од реакции
26
На некои луге во Македонија очигледно им е блокиран мозокот од политички бариери и затоа несвесно делуваат.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.996
Селективна правда и на форумов. Сваровски администрација.[DOUBLEPOST=1466096423][/DOUBLEPOST]За вистинските прекршители ништо, а за тие што протестираат против криминалот казна.
Исто упм! Овој со 5 миљарди украдени мува не го лази, оној што фрлил камен у излогот на продавничено на ветер на фикусот 2 месеци притвор и парична казна од 15 илјади евра. Мрш бе таму!

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.886
Поени од реакции
25.363
Во цел свет при протести се блокираат улици па никому ништо.

Idi blokiraj mostovi so 20 dusi vo london ili vasington I pritoa farbaj vlada, sudovi, spomenici pa ke vidis dali e nikomu nisto. Protesti se pravat pred vlada/parlament i pritoa so dobiena dozvola, ova e veke narusuvanje na osnovnoto pravo za slobodno dvizenje i se si e so partiska pozadina.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.886
Поени од реакции
25.363
Ти бе нели на Ибица си? Како ти сметаат блокадиве на Ибица?
Mene mi smeta limbo sostojbata i kurtonskata kriza proizvedena od opozicijata za da se docepa do vlast. Imaa miljon moznosti da napravat dogovor ama ne gi biva. Sega go maltretiraat narodot.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom