- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.900
Не се секирај, тебе прв ќе те поминеSREKA STO NE NAMINAL ONOJ OD ORLANDO VO SKOPJE...
[слика од празно возило]
Користење комбина за брза помош за партиски цели. Освестувајте.се народе
Голем кур шо го блокирале цело скопје , твојата партија ја блокира цела држава па некој скопје го блокирал
Едно блокирано што беше, што да ти кажам. Ништо поразлично од кога паторот и колегите негови си идат дома секој ден со по 20 полициски коли. Секако, тогаш не смета да е блокирано.Голем кур шо го блокирале цело скопје , твојата партија ја блокира цела држава па некој скопје го блокирал
Има. Одмори недела дена за стенд ап настапов.Има ли админ овде да ги среди гнидиве? Цело време само ку....сват
Еј шарени, да ми се фатите за малиов![]()
Освестен е, чека избори да ве освести васКористење комбина за брза помош за партиски цели. Освестувајте.се народе
Во цел свет при протести се блокираат улици па никому ништо.Blokiranje ulici za partiski celi.![]()
Исто упм! Овој со 5 миљарди украдени мува не го лази, оној што фрлил камен у излогот на продавничено на ветер на фикусот 2 месеци притвор и парична казна од 15 илјади евра. Мрш бе таму!Селективна правда и на форумов. Сваровски администрација.[DOUBLEPOST=1466096423][/DOUBLEPOST]За вистинските прекршители ништо, а за тие што протестираат против криминалот казна.
Во цел свет при протести се блокираат улици па никому ништо.
Mene mi smeta limbo sostojbata i kurtonskata kriza proizvedena od opozicijata za da se docepa do vlast. Imaa miljon moznosti da napravat dogovor ama ne gi biva. Sega go maltretiraat narodot.Ти бе нели на Ибица си? Како ти сметаат блокадиве на Ибица?