MIKI1
Поставувач на неодговорени прашања.
Degustibus non est disputandum.
За вистината прајме муабет, не за укусите...
Иначе, ја‘ сакам и модерен и есид-џез. За мојте укуси, не дискутисам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За вистината и ти кажувам. Тоа е вистината. Твоја “ствар укуса“ на која и каква „црква“ ќе припаѓаш и во што ќе веруваш.За вистината прајме муабет, не за укусите...
Нешто преку 7 милијарди.Колку вкуса има?
Нешто преку 7 милијарди.
Јас пак на тоа мислев. Не ме занима тоа што ти си мислел.Не мислев на тоа. Колку основни вкуса препознаваш со јазикот?
тие џезои се во слава на госпота и исус, бог да го прости?За вистината прајме муабет, не за укусите...
тие џезои се во слава на госпота и исус, бог да го прости?
И ете ги твоите добро познати троловски реплики.Вистината е?...
И ете ги твоите добро познати троловски реплики.
Вистината е дека си трол.Ај напиши ја вистината и нема да го поставувам ова прашање пак: жими мајка, чесен Титов пионерски збор.
Пош‘о поимот „вистина„ редовно го препрепреповторуваш, ја‘ веќе помислив дека штотуку си ја открил вистината...
Вистината е дека си трол.
Е да, Телемата баш околу тебе се врти.Тоа е вистината во Телемата или е вистина по принципот „Миле, ми текна...„?
Се што предходно беше кажано е вистина.
Како може Црква да биде изразено во еднина, кога има стотици и илјадници цркви?„Се‘ е „вистина„? Ајде де...
Како може „се‘„ да биде „вистина„, кога „се‘„ е изразено во множина а „вистина„ во еднина?
Како може Црква да биде изразено во еднина, кога има стотици и илјадници цркви?