Семос има намаление на летна школа ps-ai двата за 200 евра, незнам дали се завршени уписитеЗнае некој за онлајн школа за графички дизајн? Јас имам искуство и тоа го работам но сакам да стекнам сертификат
дали се онлајн часовите, затоа што не сум во можност да бидам во СкопјеСемос има намаление на летна школа ps-ai двата за 200 евра, незнам дали се завршени уписите
Даваат адобе сертификати часовите се навечер... јас ќе бидам на одмор токму во јули нема да искористам
пиши ми во пп за инфоБарам Лого дизајнер кој што работи со по нормални цени за изработка на лого во векторски формат.
Нормална цена за изработка на лого (вистинско лого, не импровизации од деца и почетници) е помеѓу 100 и 200 евра (во зависност од тоа што го бараш). Доколку ти се вклопува во буџет, пиши ми пп.Барам Лого дизајнер кој што работи со по нормални цени за изработка на лого во векторски формат.
Многу опширно е ова што го прашуваш. Јас сум и front и backend програмер.Мене ми треба услуга во вид на информација. Работам на еден дигитален продукт и ми треба feedback од front-end девелопери на следнава тема:
Кои се главните проблеми во врска со back-end со кои се соочувате при развој на апликација (web or mobile)?
Што солуција одбирате за back-end делот? Дали сами го креирате, купувате BaaS или барате бек-енд девелопер да ви ја заврши работата, итн?
Што мислите за микросервисите како back-end solution и дали би ги користеле?
Фала однапред
Поконкретно, ќе се креира онлајн платоформа во вид на marketplace каде ќе се купуваат/продаваат готови микросервиси со чија помош ќе го решиш бек-енд делот од твојата веб/мобилна апликација. За почеток, ќе стартуваме со наши микросервиси, а замислата е во иднина дечки како тебе на пример, доколку имаат креирано свој микросервис - да го пласираат на страната и да можат да заработуваат од тоа (доколку се продава оф корз).Многу опширно е ова што го прашуваш. Јас сум и front и backend програмер.
Што поконкретно сакаш, нешто да продаваш?
Аааа, грешно се разбравме.Поконкретно, ќе се креира онлајн платоформа во вид на marketplace каде ќе се купуваат/продаваат готови микросервиси со чија помош ќе го решиш бек-енд делот од твојата веб/мобилна апликација. За почеток, ќе стартуваме со наши микросервиси, а замислата е во иднина дечки како тебе на пример, доколку имаат креирано свој микросервис - да го пласираат на страната и да можат да заработуваат од тоа (доколку се продава оф корз).