Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Излезе интервју на еден Руски хулиган после инцидентите со Англиските навивачи , и самиот Русин вели дека во Франција отишле за да се докажат . Исто така вели дека најголем дел од Руските навивачи тренираат бокс и затоа ги добиле Англичаните но можат и многу други , вика дека нивното мото е да се тепаат со раце а не со столчиња од кафичи и шишиња како Англичаните педерски ...
Реално Русите се во топ 3 хулигани ако не и најдобри , има многу нации кои ги мрзат Русите како на пример Албанија,Турција , Англија па и Хрватска ...
Русите се патриоти и борци , затоа е моќна држава и ке биде .
Не дека го оправдувам насилството , но Русите јасно ставаат до знаење дека одат да се докажат и тепаат ферски , е сеа Англичаните си го барале и си го добиле ..
Еве пример нигде немаше тепачка меѓу Русите и Велшаните кои ги има преку 30,000 во градот ...
Муабетов е ти доаѓа некој од 2 и 10 што тренира аикидо,теквондо и кикбокс и наредна година се спрема за UFC и ти ја отвара фацата од боксови и после ти вика јас сум тука само да се докажам и да се тепам ферски, и сум борец и патриот, а ти си педерче со пивски стомак.Излезе интервју на еден Руски хулиган после инцидентите со Англиските навивачи , и самиот Русин вели дека во Франција отишле за да се докажат . Исто така вели дека најголем дел од Руските навивачи тренираат бокс и затоа ги добиле Англичаните но можат и многу други , вика дека нивното мото е да се тепаат со раце а не со столчиња од кафичи и шишиња како Англичаните педерски ...
Реално Русите се во топ 3 хулигани ако не и најдобри , има многу нации кои ги мрзат Русите како на пример Албанија,Турција , Англија па и Хрватска ...
Русите се патриоти и борци , затоа е моќна држава и ке биде .
Не дека го оправдувам насилството , но Русите јасно ставаат до знаење дека одат да се докажат и тепаат ферски , е сеа Англичаните си го барале и си го добиле ..
Еве пример нигде немаше тепачка меѓу Русите и Велшаните кои ги има преку 30,000 во градот ...
ima dizel motorche vo gzeto...Стерлинг кога трча како го прчи газето.
"[The] guys defended the honour of the country and did not allow the British in any way to defile our homeland" - официјално соопштение од Руската федерација. Овие не биле арни бе со мозокот.
Муабетов е ти доаѓа некој од 2 и 10 што тренира аикидо,теквондо и кикбокс и наредна година се спрема за UFC и ти ја отвара фацата од боксови и после ти вика јас сум тука само да се докажам и да се тепам ферски, и сум борец и патриот, а ти си педерче со пивски стомак.
Се однесува на тоа што дел од русите да поминат поефтино се сместени во Лил каде се игра и Велс-Англија.Има и таму инциденти, Англичани ги напаѓале Русите со цел да се одмаздат, но и во двата напади пак они поминале полошо, на едниот дури користеа спреј солзавец (или како ида се вика) со цел да ја завршат тепачката.Многу се гневни Англичани, ова е најголем пораз во нивна хулиганска историја, и неможат да се помират со тоа.Како гледаш почнаа да се дружат со сите што се анти-руси, само и само со нив да ги напаѓат на Русите.Велс играше у Бордо а Англија - Русија у Марсеј . Нема зашто да има тепачка меѓу нив ...
Брат каква резерва, Роуз е убедливо најдобриот лев бек во Англија, дечкото разнесе цела сезона во Тотенхем и е во неверојатна форма. Какви Кресвели какви курчеви карики, не зезај.Кој им е крив кога не играат во Тотенхем.Имав дилема зашто Вокер ги игра квалифакациите, особено ради тоа што клајн се уби до играње во пул, али дечкото на секој натпревар искина и беше во топ 3 перформери. Вчера им беше најдобар играч. По ваквите игри на Вокер да мислиш дека треба клајн да игра...
За Роуз сум со резерва, го немам гледано доволно Бертранд, иако, по мое, и Кресвел не би бил лош избор за таа позиција иако не е повикан.