Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
додека не се вратат од Грчка месецов безбедни сме, после ќе му ја мислиме.[DOUBLEPOST=1465808957][/DOUBLEPOST]*Од Претор, се извинувам.
Југот на постоечките и античките македонски територии е погоден од временски непогоди , познати меѓу народот како облаци. Поради ново-настанатата состојба и неможноста да се врши сунчање на раат, депилацијата беше залудна... овај алфа лавојте ќе се вратат назад предвремено.

додека не се вратат од Грчка месецов безбедни сме, после ќе му ја мислиме.[DOUBLEPOST=1465808957][/DOUBLEPOST]*Од Претор, се извинувам.

Младата чета ја пратија Егејот да го освојува.

А патриотот Пандов на Миконос како Падобранска единица, позади борбени линии го инфилтрираа.

Не сум сигурен дали те разбрав, викаш Путин би застанал на чело на третата панцир дивизија на ГДОМ? Би го запрел разнебитувањето на античкиот народ?

Шо да го вратиме ние Верушот, ето падна аболиција, кревајте обвинение и пикајте го в затвор.

Зошто лошо да ни се пиши? Ќе излезите да не тепате? На кондиција ќе ве Фатиме ;)
Ало Фатите, знаете вие многу убо што ви следи, уште пред да се потпишите таму ви беше објаснето. Што уште не ви е јасно. Кафе кој ќе ви свари или колку месеци ви требаат за свадби, заслужени одмори :masa:[DOUBLEPOST=1465809757][/DOUBLEPOST]Не бери гајле, сигурно од ГДОМ нема да ве тепаат. Чадорот ќе ве реши. Тој ќе ги плати тие истите ваши да ве запалат

Последно уредено:
Не бери гајле, сигурно од ГДОМ нема да ве тепаат. Чадорот ќе ве реши. Тој ќе ги плати тие истите ваши да ве запалат
Држи вода муабетов. Ево мене Ленче ме запали ме изгоре да ти бидам искрен.

Пер, едвај чекам да почнеш да викаш дека Уставниот суд е неуставен. Знам дека го имаш тоа во себе.(y)
...и обадинтерувањето и урамувањето се неуставни и нигде у свет видени , па никому ништо. Познато е дека каде има сила нема правдина. Смешно е само кога силеџиите, убијците и јанкесеџиите се преправаат кобајаги демократи, правдољубци, принципиелни и чесни...
..позната ти е веројатно приказната за изворот, волкот и јагнето....:):)

* мод
...и обадинтерувањето и урамувањето се неуставни и нигде у свет видени , па никому ништо. Познато е дека каде има сила нема правдина. Смешно е само кога силеџиите, убијците и јанкесеџиите се преправаат кобајаги демократи, правдољубци, принципиелни и чесни...
..позната ти е веројатно приказната за изворот, волкот и јагнето....:):)
Алоо, газот под кирија

Последно уредено од модератор:
За тие работи се менуваше уставот. За да бидат уставни.
...да бе и гаќите сами ти паѓаат кога ке решат да те ебат белосветските демократи и правдољубци, борци за људске правице:):):):)
...и уште при тоа инсистираат да им пееме т'нко и со возвишен глас.., ко Виенскиот хор на млади евнуси........

За објавата во врска со катица и кермит што ми ја избришавте ќе ве тужам меѓу Вож и Шварцвалд :oleee:

За објавата во врска со катица и кермит што ми ја избришавте ќе ве тужам меѓу Вож и Шварцвалд :oleee:

Море не само тој пост, тебе 995 поста треба да ти се избришат. Од кога си на форумов само пропаганда шириш нубец еден!

13407025_623668451134684_5254671780034630714_n.jpg

:tapp: :facepalm: Е ова му оди во прилог на пастирот, дење ноќе со полна пареа работи пропагандистичката машинерија со цел да го направи народот глупав, прост.

13407025_623668451134684_5254671780034630714_n.jpg

:tapp: :facepalm: Е ова му оди во прилог на пастирот, дење ноќе со полна пареа работи пропагандистичката машинерија со цел да го направи народот глупав, прост.
Толку силно се залетафме шо ги прескокнавме убавите работи

Одлуката на уставен може (и веројатно ќе биде „диригирана“) е неуставна, но како и да е, со тоа ќе се испочитуваат правните постапки и процедури.
Кој си бе ти? Ѓорги Х. Келзен :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom