Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе се потврди за брзо уставноста на СЈО.. (преку Уставен нормално)

После тоа шо ќе дискутираме? Дека одлуката на Уставен е неуставна? :D
Еј Фатиме, признај дека сте неспособни. На толку пари фрлени ееееј абе за таква пропаганда за тие пари шпанија ќе ја поделевме :masa:

Понеделничка штабски инструирана акција на вмОВЦИте со линкови од Тврдокорни :D
Каква мизерија сте еј...абе живееме во 2016, утепани!

Сорос ќе се инфилтрира и во Уставен, за да биде противтежа на инфилтрираните од ГДОМ. :icon_lol:
Сорос,Чадорот, Злите сили на самракот, Канвас,Дарт Вејдар, потомците на Дариј Трети. Секогаш некој друг е виновен.:duel:

Ништо од муабетот. Обичен линк од оф нет избришавте за гица и кермит. Да ми кажуваше некој немаше да му поверувам. :aplauz:СЈО, триста чадори нема да ве спасат :oeoeoe:

Еј Фатиме, признај дека сте неспособни. На толку пари фрлени ееееј абе за таква пропаганда за тие пари шпанија ќе ја поделевме :masa:

Признавам. Не очекувавме олку голем отпор од Античките Македонци! Право катанаџо играте ;)

хе,хе за одлуките на силеџиите у Букурешт пред 100 години по кафани дискутираме и делете-ја-парчете-ја пееме. Што ти мислиш , што ќе праиме наредните 100 години???? ..посебно пак кога како и тогаш , молеро-фарбари и изроди се множат ко пацови у лето....:tapp:

Признавам. Не очекувавме олку голем отпор од Античките Македонци! Право катанаџо играте ;)
Не си можиме со илирите, тие биле постари од нас. Таму не чепкаме, забрането ни е. Не оти сакаме туку оти некој рекол папата ќе не посети, во исто време и Путин :pos: Јасно ви е дека сте откриени, туку гледај прв случај, вратете го верушо кај што му е местото оти лошо ви се пиши

Одлуката на уставен може (и веројатно ќе биде „диригирана“) е неуставна, но како и да е, со тоа ќе се испочитуваат правните постапки и процедури.[DOUBLEPOST=1465808036][/DOUBLEPOST]
Неписмен си за ова џабе се тегнеш тука, не те упишале на правен сега од википедија сакаш да учиш.
Не бива.
Ајде објасни ми каква врска има википедија со ова. Не, јас уставот го читам, а делови и пренесував, оние кои се поврзани со дискусијата. А сум слушал и правници кои дискутираат за истото.

Одлуката на уставен може (и веројатно ќе биде „диригирана“) е неуставна, но како и да е, со тоа ќе се испочитуваат правните постапки и процедури.
Пер, едвај чекам да почнеш да викаш дека Уставниот суд е неуставен. Знам дека го имаш тоа во себе.(y)

Не си можиме со илирите, тие биле постари од нас. Таму не чепкаме, забрането ни е. Не оти сакаме туку оти некој рекол папата ќе не посети, во исто време и Путин :pos: Јасно ви е дека сте откриени, туку гледај прв случај, вратете го верушо кај што му е местото оти лошо ви се пиши
Не сум сигурен дали те разбрав, викаш Путин би застанал на чело на третата панцир дивизија на ГДОМ? Би го запрел разнебитувањето на античкиот народ?

Шо да го вратиме ние Верушот, ето падна аболиција, кревајте обвинение и пикајте го в затвор.

Зошто лошо да ни се пиши? Ќе излезите да не тепате? На кондиција ќе ве Фатиме ;)

Страв ми е да не ја вадат фалангата на улица со копја со штитови со стиропори.

Тек тогаш светот ќе се потресе од тигрите и лавови на Љубе Бошк... овај де Никола Груевски.

Страв ми е да не ја вадат фалангата на улица со копја со штитови со стиропори.

Тек тогаш светот ќе се потресе од тигрите и лавови на Љубе Бошк... овај де Никола Груевски.
додека не се вратат од Грчка месецов безбедни сме, после ќе му ја мислиме.[DOUBLEPOST=1465808957][/DOUBLEPOST]*Од Претор, се извинувам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom