- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.695
- Поени од реакции
- 85.572
Уште една победа на Здравко Мамиќ.
Муџиве среќно со само еден разлика.
Муџиве среќно со само еден разлика.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еее за овој Чалханоглу сакав да пишам, лани ако не се лажам имаше статистика дека има најдобар процент на успешно изведени слободни удари, ова денес што го изведе беше :SТурциве катастрофа денеска, апсолутно ништо не изиграа. Ни Арда ни Чалханоглу не се видоа, а во детево Мор се гледа дека има материјал ме потсетува на Меси по движењето со топка
Со ваква игра хрватите и турците ќе бидат прегазени кога ќе играт со Шпанија.
Мислам дека Чесите се послаби од Хрватите.Многу битна победа за Хрватите, со оглед дека ќе им биде многу потешко со Чесите и Шпанците.
Се освен три порази на Турција ќе бидат изненадување за мене. Нула од тим дефинитивно. Хрватите одлични и иако никогаш не сум ги сакал, сепак ценам квалитет, а тие тоа го поседуваат оваа првенство. Солидна игра прикажаа само мора да намалат со центаршутевите, претераа од тој аспект. Имаат играчи за игра по земја нема зошто да ја остават на страна.
Ќе видиме дали имат топ екипа кога ќе играт со Шпанија.Koј знае кој натпревар ти го гледаш. Хрватите имаат топ тим. Имаат еден од трите најдобри средни редови на европското првенство, имаат физички диминантна екипа и играат полни со самодоверба. Хрватска е еден од фаворитите од сенка на ова првенство, и некоја од условно гиолемите екипи ќе наебе против нив.
Ќе видиме дали имат топ екипа кога ќе играт со Шпанија.А турците и честите ќе се направат ренде кога ќе играт со шпанците.
Чешка солидно изигра во квалификациите, а Турција некако ми стои малку исфорсирана репрезентација, а и премногу се нервозни, како да не е се во ред внатре меѓу нив. Денес им беа опростени барем три апла жолти картони и генерално прикажаа доста остра игра, која што верувам во наредните мечеви нема да им биде во прилог, со оглед на тоа што сигурно поригорозен критериум ќе применат судиите врз нив.Чешка е послаба од Турција. Денешниот натпревар не е критериум за Турците, затоа што Хрватска им е многу лош match up, физички ги доминираат, не им даваат да играат фудбал. Мислам дека Турција ќе заврши трета во групата.
Koј знае кој натпревар ти го гледаш. Хрватите имаат топ тим. Имаат еден од трите најдобри средни редови на европското првенство, имаат физички диминантна екипа и играат полни со самодоверба. Хрватска е еден од фаворитите од сенка на ова првенство, и некоја од условно големите екипи ќе наебе против нив.