ЕП 2016 - Група Д (Шпанија, Чешка, Турција, Хрватска)

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе ја заврши групата на 1-та позиција?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
Уште една победа на Здравко Мамиќ.
Муџиве среќно со само еден разлика.

Многу битна победа за Хрватите, со оглед дека ќе им биде многу потешко со Чесите и Шпанците.

Настрана резултатот , Хрватска до сега покажа најдобра игра од почетокот. Само реализација да подобрат , далеку можат да стигнат.

шудерфелд влегол според коментаториве ... цццц а сеа ми кажаа овој Драган што е пола човел пола ити, се бунел ради Панчев на светското, леб им зимал, идете носете се у три лепе пизде материне колку сте лоши, па и видески тука коа ке го додадам, вие трошка не заслужуете од цел леб ви ебам неписмените.

Турциве катастрофа денеска, апсолутно ништо не изиграа. Ни Арда ни Чалханоглу не се видоа, а во детево Мор се гледа дека има материјал ме потсетува на Меси по движењето со топка

Турциве катастрофа денеска, апсолутно ништо не изиграа. Ни Арда ни Чалханоглу не се видоа, а во детево Мор се гледа дека има материјал ме потсетува на Меси по движењето со топка
Еее за овој Чалханоглу сакав да пишам, лани ако не се лажам имаше статистика дека има најдобар процент на успешно изведени слободни удари, ова денес што го изведе беше :S

Дали некаде може да се најде статистика од мечов за претрчаните километри?

Со ваква игра хрватите и турците ќе бидат прегазени кога ќе играт со Шпанија.

Koј знае кој натпревар ти го гледаш. Хрватите имаат топ тим. Имаат еден од трите најдобри средни редови на европското првенство, имаат физички доминантна екипа и играат полни со самодоверба. Хрватска е еден од фаворитите од сенка на ова првенство, и некоја од условно големите екипи ќе наебе против нив.

Последно уредено:
Хрватите одлични во второто малце само реализацијата да ја подобрат и доста главоболки ќе предизвикаат на првенството.

Се освен три порази на Турција ќе бидат изненадување за мене. Нула од тим дефинитивно. Хрватите одлични и иако никогаш не сум ги сакал, сепак ценам квалитет, а тие тоа го поседуваат оваа првенство. Солидна игра прикажаа само мора да намалат со центаршутевите, претераа од тој аспект. Имаат играчи за игра по земја нема зошто да ја остават на страна.

Се освен три порази на Турција ќе бидат изненадување за мене. Нула од тим дефинитивно. Хрватите одлични и иако никогаш не сум ги сакал, сепак ценам квалитет, а тие тоа го поседуваат оваа првенство. Солидна игра прикажаа само мора да намалат со центаршутевите, претераа од тој аспект. Имаат играчи за игра по земја нема зошто да ја остават на страна.

Чешка е послаба од Турција. Денешниот натпревар не е критериум за Турците, затоа што Хрватска им е многу лош match up, физички ги доминираат, не им даваат да играат фудбал. Мислам дека Турција ќе заврши трета во групата.

Koј знае кој натпревар ти го гледаш. Хрватите имаат топ тим. Имаат еден од трите најдобри средни редови на европското првенство, имаат физички диминантна екипа и играат полни со самодоверба. Хрватска е еден од фаворитите од сенка на ова првенство, и некоја од условно гиолемите екипи ќе наебе против нив.
Ќе видиме дали имат топ екипа кога ќе играт со Шпанија. :icon_lol: А турците и честите ќе се направат ренде кога ќе играт со шпанците.

Ќе видиме дали имат топ екипа кога ќе играт со Шпанија. :icon_lol: А турците и честите ќе се направат ренде кога ќе играт со шпанците.

Најлесно е да се типува дека фаворитите ќе добијат лесно, но и најидиотски изгледаш кога ќе промашиш таков тип. Хрватска има одлична историја на голему натпреварувања и едно трето место на светско првенство. Хрватска ја има потопено една Германија на светско првенство, и никогаш не била понижена на големо натпреварување.

Кога не пратиш и не разбираш, прашај си го барем дечкото, Грците пратат фудбал, тој ќе ти објасни.

Последно уредено:
Чешка е послаба од Турција. Денешниот натпревар не е критериум за Турците, затоа што Хрватска им е многу лош match up, физички ги доминираат, не им даваат да играат фудбал. Мислам дека Турција ќе заврши трета во групата.
Чешка солидно изигра во квалификациите, а Турција некако ми стои малку исфорсирана репрезентација, а и премногу се нервозни, како да не е се во ред внатре меѓу нив. Денес им беа опростени барем три апла жолти картони и генерално прикажаа доста остра игра, која што верувам во наредните мечеви нема да им биде во прилог, со оглед на тоа што сигурно поригорозен критериум ќе применат судиите врз нив.

Ако сака Терим резултати со Турција и да не заврши со 3 порази мора да го игра Нури Сахин во средината, се гледа дека им фали очајно некој поискусен во средината оти со овие дечишта тотално се изгубија. Јас да сум на негово место би играл со Сахин и Инан/Ојзакуп пред одбраната, Арда би го повлекол како АМ а во напад Мор/Тосун, Чалханоглу и Јилмаз

Koј знае кој натпревар ти го гледаш. Хрватите имаат топ тим. Имаат еден од трите најдобри средни редови на европското првенство, имаат физички диминантна екипа и играат полни со самодоверба. Хрватска е еден од фаворитите од сенка на ова првенство, и некоја од условно големите екипи ќе наебе против нив.

Добар тим имаат Хрватите ама во одбрана не ми изгледаат убедливо, ќе ги видиме против првата посериозна репрезентација

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom