Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
А знае некој од вас кои се условите за добивање работна дозвола во Англија?!:) Хамбарџумјан не исполнува ниту еден од двата за да може да заигра во Премиер лигата;)

Hambardzumyan, who qualifies for a work permit under the FA’s new guidelines, has been billed as the next Branislav Ivanovic but can also play in midfield.

Сменети се. Ова е од статијата погоре.

Хоф не смее да си оди за помалку од 1м,ваков играч сме немале во последниве 15 години и мора бар милионче да се земе од неговиот трансфер

Hambardzumyan, who qualifies for a work permit under the FA’s new guidelines, has been billed as the next Branislav Ivanovic but can also play in midfield.

Сменети се. Ова е од статијата погоре.
Да де. Уште позатегнати се сега:)
Those regulations no longer apply. Eligibility is now determined according to a national team’s ranking, as set out in the table below:

Official FIFA Ranking Required % of international matches over previous 24 months
FIFA 1-10 30% and above
FIFA 11-20 45% and above
FIFA 21-30 60% and above
FIFA 31-50 75% and above

Ерменија се на 110-то место у моментов.

Да де. Уште позатегнати се сега:)
Those regulations no longer apply. Eligibility is now determined according to a national team’s ranking, as set out in the table below:

Official FIFA Ranking Required % of international matches over previous 24 months
FIFA 1-10 30% and above
FIFA 11-20 45% and above
FIFA 21-30 60% and above
FIFA 31-50 75% and above

Ерменија се на 110-то место у моментов.

Може има бугарски пасош :pos:... Повеќето клубови во АНГ користат белгиски клубови како прокси. Ги праќаат во белгија на година две, да земат европски пасош....

На Хоф треба да се извади 1м сигурно, али проблем е барем да се задржи за квалификаците, и ако може некоја клаузула некој процент да се земе од наредниот трансфер :D
Као шо праи Мамич :pos: и 20 проценти од плата месечно заради трауми од тренинг.Така Модрич го даде на Суд и сеа се во голем сукоб:D

Штета ќе биде стварно ако си замине уште пред квалификациите за ЛШ. За у првенство сосема солидна замена се покажа Владица.

До кај е Глишич?

Владица не е лош, баш он изигра солидно со шкенди утакмиците.

Поминаа тие времиња кај што се немаше контрола на парите, сега е се по транспарентно и тешко е да се скријат парите... Бонуси за менаџерите секако ќе има, тоа е секаде така, али парите ќе си завршат во ФК Вардар.
Македонија е ова, никогаш парите нема да завршат во клубот :icon_mrgr:
Не сакам да го дадеме Хамбар, па дури и по цена да го изгубиме кога ќе му заврши договорот :D
И онака подобар играч нема да најдеме, пошто никој не сака да игра во клуб од Македонска лига.[DOUBLEPOST=1465154371][/DOUBLEPOST]
До кај е Глишич?

Владица не е лош, баш он изигра солидно со шкенди утакмиците.
До никаде, спремен е за втора лига да игра за Љубанци...

Може има бугарски пасош :pos:... Повеќето клубови во АНГ користат белгиски клубови како прокси. Ги праќаат во белгија на година две, да земат европски пасош....
aj ako ne ti e tesko kazi eden primer za igrac koj ziveel godina dve vo belgija i dobil belgisko drzavjanstvo, bas me interesira na koj igrac toa mu uspealo.

Smoke pacth-PES ?

Дај извади слика и од играчите со оверал рејтинг:)
Не сум гејмер друже,па така да не ни знам што бараш од мене. :D Случајно налетов на сликава на нет и ја постирав постирав :)

Маџарци за неколку дена направија 2-3предобри графити,секоја чест!

Според СпортМедиа

Вардар и Шкендија во блиска трка за Ерменецов....

Ми изгледа навистина добар фудбалер со контрола како Фелипе.Левак е,убаво држи топка,прв допир.Поважно е што е млад 22 години и репрезентативец.Доаѓа од истата агенција на Хамба и Дашјан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom