D
Darko_ufo
Гостин
Ке лупаат 50м на Бигиља и Кандрева, ќе прави Манчини пичвајз, после ќе изјавува дека не се трудат доволно и дека не сакаат да играат на позицијата која им се бара.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Габриел Жесус уште едно десно крило што не ни треба а немаме лево крилоЛеонардо го посакале да се врати како спортски директор и ќе го финансирале трансферот на Габриел Жесус
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Прв болд - Тебе може не те интересира, ама ги интересира главните луѓе на Интер, практично ФФП е еден вид ораничување на парите кои треба најпаметно да ги искористиш.Море 100 пати имам кажано и пак ќе кажам, правила, ффп, курци палци мене како фан не ме интересираат, сакам кога ќе седнам да го гледам Интер да гледам мажинерија, а не дезориентирани глувци. (Тебе Стефан ој ти бистра главо јасно ти е ова?)
Машинерија бевме а сега сме тим за потсмев, тоа ми е револтот, еве кривицата вие најдете ја!
И доста со тие приходи-расходи, јас ви велам дека ако се сакаше да се фрли троа фазла пари ќе се средеше и средината и се'. Само ок, јас имам проблем со тоа што не ви ја сфаќам поентата, а вие сте ок со тоа што јас го имам како личен став.
А да прашам кај се парите после 2010 од титулите, продажбата на најдобрите фудбалери, заштедите од рестрикциите на платите? Дали клубот беше со слаби приходи, или па буџетот од клубот беше искористен за сопствените бизниси на Морати и другите е доста сомнително.
И за крај последно прашање ...
Кој треба да биди нашиот став според вас? Го браниме Тоде што се сожали и што се потруди да не продаде на сега ваљда трет газда и заработи пари за кои не знам дали има некој сигурен каде ќе завршат, или да се помириме со тоа дека ова ни е максимумот, без да бараме кривици а да се надеваме на подобро утре?
Дајте нека ме убеди некој па да мислам исто како вас, да не ве нервирам повеќе и да не се расправаме![]()
Druze, ama ti ne znaes ocigledno kakvi finansiski pravila vladeat momentalno vo evropskiot fudbal, a se obiduvas da diskutiras, znaci ti rekov, pari od svoj dzeb NITU EDEN gazda u svet ne moze da dava na timot, ne smee, zabraneto e, moze samo dolgovite taka da se pokrijat ako ne se lazam odnosno toa sto se dolzi na banki, ama timot da funkcionira za transferi i rabotenje nikako, znaci toa ne e pravilo izmisleno od Inter, tuku od FIFA, nesto za koe samiot Morati se zalagase vo 2009, eve izguglaj ke vidis koj e eden od fudbalskite pretsedateli toj period sto insistirase toa da se vovede u fudbalot ako mislis deka ja izmisluvam.Море 100 пати имам кажано и пак ќе кажам, правила, ффп, курци палци мене како фан не ме интересираат, сакам кога ќе седнам да го гледам Интер да гледам мажинерија, а не дезориентирани глувци. (Тебе Стефан ој ти бистра главо јасно ти е ова?)
Машинерија бевме а сега сме тим за потсмев, тоа ми е револтот, еве кривицата вие најдете ја!
И доста со тие приходи-расходи, јас ви велам дека ако се сакаше да се фрли троа фазла пари ќе се средеше и средината и се'. Само ок, јас имам проблем со тоа што не ви ја сфаќам поентата, а вие сте ок со тоа што јас го имам како личен став.
А да прашам кај се парите после 2010 од титулите, продажбата на најдобрите фудбалери, заштедите од рестрикциите на платите? Дали клубот беше со слаби приходи, или па буџетот од клубот беше искористен за сопствените бизниси на Морати и другите е доста сомнително.
И за крај последно прашање ...
Кој треба да биди нашиот став според вас? Го браниме Тоде што се сожали и што се потруди да не продаде на сега ваљда трет газда и заработи пари за кои не знам дали има некој сигурен каде ќе завршат, или да се помириме со тоа дека ова ни е максимумот, без да бараме кривици а да се надеваме на подобро утре?
Дајте нека ме убеди некој па да мислам исто како вас, да не ве нервирам повеќе и да не се расправаме![]()
Мислам дека нема никаков проблемInter Club Armata Macedonia пред 1 час ·
Сопственикот на "Suning Group", Жанг Џиндонг изјави дека тој планира да купи играчи со менталитет на вистински шампион, како што често применуваше Масимо Морати.
Едно прашање, кој знае нека одговори и без предпоставки.
Дали е дозволено да се прават трансфери помеѓу Интер и тој кинексиот клуб? Бидејќи се работи за ист сопственик... НИе си правиме филмови, ке дојде на позајмица Тешеира, ке го купат и Меси па ке го позајмат кај нас... изгледа премногу лесно и едноставно...
Па баш Столе Димитриевски од Удинезе беше позајмен во Гранада.Мислам дека нема никаков проблем
Сити така го земаа Лампард на позајмица од по америкине...Ист е газдата на Њујорк и Сити
Газдата на Удинезе има 3 клубови (Ватфорд и Гранада мислам) па често си позајмуваат едни на други