Фан Клуб: Интер

Уште од HUAWEI телефон ја прати информацијава, се е во знакот на Кина
uploadfromtaptalk1465147233964.png
Се надевам ќе почне да работат кинезите на глобална сцена,како финански така и со фановите,да го воздигнат клубот од секој можен аспект.

Сепак не се работи за мала фирма која доаѓа од Тунгузија,туку за сериозна фирма која направила многу мултимилионски договори ширум светот,која вреди милијарди долари и има огромен углед низ целиот свет дека ќе му наштети на Интер,а со тоа и самите себеси да си го валкаат угледот како сериозна и јака компанија

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Штетно се работело, залудно се фрлале пари од свој џеб, не чинело што се носеле јаки имиња.... абе бог да чува!
Абе јас не знам, вие фанови на тимот сте или на менаџметот и управата?
Вака-така со Морати освоивме се'!

Ок, после тоа паднавме скрос, а можеби и поради тоа сеуште ги трпиме последиците, али се надминавме себеси и освоивме се'.

А со ваква политика и трансфери од типот на Мело и остала багра не верувам дека и во наредниве 20 години че го повториме истото.

Не знам за кинезиве али тој Тоде ваш suck! И не се расправам.

Screenshot_2016-06-05-20-08-25.png

Утре прес, значи и официјализирање

сега прочитав дека морати го продал интер на тохир со 200 милиони во минус а сега тохир го продал интер на кинезите со 500 милиони во минус, има оваа некоја вистина ?

Kakво перење мозок е ова со долговиве,па уште 500 милиона...
Страшна работа...

Штетно се работело, залудно се фрлале пари од свој џеб, не чинело што се носеле јаки имиња.... абе бог да чува!
Абе јас не знам, вие фанови на тимот сте или на менаџметот и управата?
Вака-така со Морати освоивме се'!

Ок, после тоа паднавме скрос, а можеби и поради тоа сеуште ги трпиме последиците, али се надминавме себеси и освоивме се'.

А со ваква политика и трансфери од типот на Мело и остала багра не верувам дека и во наредниве 20 години че го повториме истото.

Не знам за кинезиве али тој Тоде ваш suck! И не се расправам.
Абе поминаа тие носталгични времиња, сега модерните клубови се и компании. Никој нема да те држи вештачки во живот ако работиш со загуба година во година. Да те потсетам само како завршија Парма, а Интер е далеку покомплексен клуб со цела машинерија од персонал и имот зад себе што си повлекува огромни трошоци.

Малку фалеше да завршиме 3то место (или 1во да немавме криза од ~2 месеци) па да го величаме Тодета.

Абе поминаа тие носталгични времиња, сега модерните клубови се и компании. Никој нема да те држи вештачки во живот ако работиш со загуба година во година. Да те потсетам само како завршија Парма, а Интер е далеку покомплексен клуб со цела машинерија од персонал и имот зад себе што си повлекува огромни трошоци.

Малку фалеше да завршиме 3то место (или 1во да немавме криза од ~2 месеци) па да го величаме Тодета.

Да имавме поснаодливи играчи ќе игравме ЛШ, гарантирано.
А додуша и Манчини заврши одлична работа во тоа да не се пласираме во ЛШ. Да го бранам треба да сум ретардиран. Али и покрај тоа Тоде го толерираше, али нема везе, не знаеме што се дешаваше во тимот.

ФАКТ- Немаме средина, а Тоде не се потруди во тоа. Дец ит!

Само да не замине Ковачич во Милан или Јувентус!
Ако навистира Реал е заинтересиран за Брозович, лесно може да го вратиме Ковачич кај нас...

Inter sporting director Piero Ausilio says the door is always open for Mateo Kovacic to return to San Siro, but he hopes the midfielder becomes a success at Real Madrid

Само да не замине Ковачич во Милан или Јувентус!
Ако навистира Реал е заинтересиран за Брозович, лесно може да го вратиме Ковачич кај нас...

Inter sporting director Piero Ausilio says the door is always open for Mateo Kovacic to return to San Siro, but he hopes the midfielder becomes a success at Real Madrid
Ne bi go menjal Broz ni za u paket so Benzema da dojde Kovacic, a ne pa samo Kovacic.

Врти сучи од ова полошо неможе да ви биде, така да... :D

И ја не би го мењал Брозовиќ за Бензема и Ковачиќ у пакет.

Ама би го мењал само за Ковачиќ без Бензема. :D

^Кубик бука за кубик даб ќе му дојде работава...
Или со други зборови нек си ебат мајката и двајцата

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Бенз е играчиште ама ако го сакаат Броз може само за Хамез Родригез у директна трампа :P

Како и да е Мадрид не би ме чуделе да направат некоја таква глупост па зашто да не пробаме.

Ama realno, sto odigra i kolku odigra Kova vo Real ovaa godina, nula, nisto, i za sto ke dojde, pak tuka da dreme na klupa.
E sea, ako ne go sakame nie, barem neka ne ide i u ovie vtoroligashite.. :D

сега прочитав дека морати го продал интер на тохир со 200 милиони во минус а сега тохир го продал интер на кинезите со 500 милиони во минус, има оваа некоја вистина ?

Ја сабајле читав за вредноста на двата клуба според берзата и пазарувањево со Кинезите, според бараната цена на досегашните газди цената на Интер за 100% од акциите била 500 милиони и 180 мил во долгови, другиве што сакаат да го земат Милан, го вреднувале 700 милиони плус 200 милиони долгови.
Ваљда е тоа 500 мил што си прочитал, нема шанса тим од Италија да дужи 500 милиона, немаат толкав обрт за да им даде некој толкав заем.
Толкави долгови може да имаат само Барса, Реал и Баерн евентуално !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom