Фан Клуб: Интер

Биабијани дојде гратис и најверојатно беше земен да се исполни онаа квота од 4 играчи од академијата/италијани а имаше и солидни партии tbh.

Koј го му продужи договор на Мацари,па го избрка после за да му дава солидна плата и да седи дома?Кој го домкна Манчини набркан од факинг Галатасарај?Кој потпиша со Пирели за смешни пари да биде главен спонзор (Сасуоло има 22 милиони годишно од главниот спонзор колку за твое инфо)???

100% Тохир му рекол на Манчо - еве ти го Гризман/Ројс/Дибала,а он му рекол - НЕ јас го сакам неговото височество Бијабјани :D
Или му рекол еве ти го Матич/крос/Мартинез,а Манчо одговорил - нека хвала,јас си го сакам големиот ас Фелипе Мело :pos:
Брат не ме јеби бе жити господ...
Добро тоа со Мацари е чиста глупоштина. За Манчини се консултирале со Морати, овој му го предложил и тоа е тоа.
А за играчите брат стварно не ве разбирам како така сакате класа играчи а сезоната претходно сме завршиле 9то место и 5 години неаме грам настап у ЛШ. Башка што Тохир наследи тим задолжен ко Грчка. За Пирели не е крив човекот кога тие гумите се и акционери во клубот со стаж преку 20 години.
Не го правдам и не тврдам дека до сега направил којзнае колку голема работа ама и дефинитивно не е како што вие викате дека фејлнал и слично, небаре 17то место сме завршиле.
Клубот иде у добра насока а ова со кинезиве е еден огромен плус и најверојатно еден голем чекор напред во издигањето на тимот и носење на толку посакуваните класа играчи.

Сунинг е компанија коа се занимава со продажба на електрични производи и кине во Кина, сеа не знам мисла дека и ги произведува, ги гледав значи нема што нема од клима па до автомобили и тоа изгледа продаваат. Сега се здружиле со АлиБаба во некој бизнис влог од над 4 милијарди.

Планот на Сунинг е најверојатно да се преселат во Европа а подобра реклама од јак клуб во ЛШ нема, поготово таргетот ќе им биде погоден. Се надевам дека ќе вложат многу во Интер и дека ќе го направат најдобриот клуб во Европа :D

Беко у Бареслона гомна да јаде, ќе ти ебам Турскиот бренд, Кинеско си е Кинеско :P

"Тохир ја крена цената на тимот" за доколку некој го купи парите да завршат кај бизнисменот Тохир, пошо сигурно нема да завршат во буџетот на клубот.
Колку години е кај нас, 5? И што направивме? Ок долговите од 400м и ФФП!

Тохир не бил крив што имаме очајна игра, ок Манчини е! А со што работи Манчини...? Со смече!

"Тохир ја крена цената на тимот" :pos:
Леле не ми се верува дека некој се оправдува со ова!

Брзо го решија ова.... Ај да видиме сеа како ќе делуваат со промени

Супер! Сега да видиме дали ќе ги остварат ветените засилувања.
Сеа че зема некое кинефче, че го среда, че го истрижа да личи на Меси, че го крста Меси и ние че имаме кинески Меси :)

article-2017635-0D1B7FCE00000578-710_196x343.jpg

tode znaete li kakov klub nasledi ili ne ? Morati shtetno rabotese so inter od den broj 1, pa sea izracunajte kolku godini oni ocajno funkcioniraa, Morati imase prost nacin na rabota, trpaj pari od svoj dzeb za transferi i Tolku, toa bese toa, taka funkcioniraa, on davase od svoj dzeb, se nosea jaki iminja, i so toa site go ignoriraa faktot deka klubot ustvari nikako ne funkcionira, moze i najloso od site fudbalski giganti, neizvodlivo e steta pravena skoro 2 dekadi ti da ja popravis taka naednas toa e fakt ...

Ali najmnogu zgresija so procenkata za Mancini, toa sto mu produzil dogovor na Macari ok e, mu dade uste edna sansa, ne ja iskoristi, go izbrka, sekako ke sedese Macari i bez toj dogovor, finansiski mnogu ne gi osteti zasto nemase skap dogovor i toa e toa, ama Mancini bese propust ali pa koga ke vidis, koj bese dostapen togas za inter ? Mu se poklopija kockite na Mancini i toa e toa, e sea otkako go sredija ova sto e TOP, se nadevam prv cekor ke im bide brkanje na Mancini.

p.s. I muabetite za Simeone i 20m po sezona : ))))))), toa nikako, precenuvanje klasicno e i ne vredi za taa para nitu eden trener da go zemes, ali iskreno ne veruvam u takva smesna brojka, makar se odnesuvala i na Murinjo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom