Фан Клуб: Борусија Дортмунд

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Тоа кога се договориле и дали земал пари си колку пари се само шпекулации и никад нема да знаеме точно, нарамно од страна на Дортмунд навивачите секад баерн вака баерн така еве сеа и Гиндоган си фати магла за 25 мил па никому никој ништо не спомна за БЛ никој не се засекира дека Дортмунд ќе биде ослабен дека баерн пак ќе ја освои титулата а да го купеше баерн пак истите муабети.

За Пеп се сложувам со Игорче значи он беше земен за да го однесе баерн уште еден чекор напред да бидеме уште појаки на европски план али не само што неуспеа туку и он беше главен кривец во повеќето утакмици во ЛШ.

Левандовски исто дрво недоделкано со секој појак тим во ЛШ и со секој појак централен бек, ја искрено многу сум разочаран од Лева во БЛ даде многу голови али и Гомез си растураше во БЛ,Лева беше земен зашто има техника да прима напред да отвара со топка он се претвори во Гомез, напред му бега топката на прием во дуел го утепаа од гурање а овој ко некој буљаш паѓа и одма дигаше раце за фаул никаков удел немаше во ниедна акција на баерн во ЛШ освен што ги заби тие 2та гола при празна мрежа.

И одозгора во никаква ситуација е за продолжување договор и уште барал волку барал онолку веќе 28 години ќе пуни ако нешто ептен се глупираат он и агентот и бараат повеќе од што треба баерн треба да си го држи до крај на договор таман 31 година ќе ги искористи најдобрите години од него па нека оди после тоа во Реал. Не глеам причина зашто баерн сака да продолжи договор со Лева оваа година кога има уште 3 год
Ne se slagam bas.Klucni golovi davase sezonava u klucni utakmici...

Razlikata e vo sistemot.Lewa u Dortmund mnogu retko imase situacii vo koi se soocuvase so bunker ekipi.

Vo Baern sekoj vtora ekipa bese takva.Toa e nov moment za prilagoduvanje i mu trebase vreme.Eve u vtorava sezona e kade kade podobar od lani i imase strasni partii.Da imavme malce sreka so Atletiko site ke go velicevte do nebo sea.Realno izigra mnogu jaka sezona.

So Karlo dogodina slusaj me ke go dostigne vrhunecot.Uste poise ke mu odgovara negoviot stil i ocekuvam da lomi sve zivo i divo.I on dobro go znae toa i zatoa nemaat vrska muabetive za transfer.Ke produzi sigurno.

Okolu Pep-glavnata cel na upravata so Pep bese ostanuvanje na Baern na vrvot vo Evropa so Real i Barsa i opsto globalizacija na brendot Baern kako sto mu dolikuva.Toa nesomneno se postigna.

Za titula treba i malce sreka i okolnosti da se sklopat.Imase i Pep tuka svoja krivica ali jebiga.

Член од
18 октомври 2011
Мислења
108
Поени од реакции
52
Bartraaaaaaaaa ete toa go sakav!!dobar izbor dobar transver!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.395
Поени од реакции
26.387
Dobra zamena za Subotic.
Мислам дека нема веќе да купувате стопер зашто шанса Тухел ќе даде и на Гинтер мислам, а и Бендер кој може да игра на таа позиција. Иако би требало уште еден да земат. И тоа подокажан за разлика од Бартра кој е под знак прашалник како ќе се покаже.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ne se slagam bas.Klucni golovi davase sezonava u klucni utakmici...

Razlikata e vo sistemot.Lewa u Dortmund mnogu retko imase situacii vo koi se soocuvase so bunker ekipi.

Vo Baern sekoj vtora ekipa bese takva.Toa e nov moment za prilagoduvanje i mu trebase vreme.Eve u vtorava sezona e kade kade podobar od lani i imase strasni partii.Da imavme malce sreka so Atletiko site ke go velicevte do nebo sea.Realno izigra mnogu jaka sezona.

So Karlo dogodina slusaj me ke go dostigne vrhunecot.Uste poise ke mu odgovara negoviot stil i ocekuvam da lomi sve zivo i divo.I on dobro go znae toa i zatoa nemaat vrska muabetive za transfer.Ke produzi sigurno.

Okolu Pep-glavnata cel na upravata so Pep bese ostanuvanje na Baern na vrvot vo Evropa so Real i Barsa i opsto globalizacija na brendot Baern kako sto mu dolikuva.Toa nesomneno se postigna.

Za titula treba i malce sreka i okolnosti da se sklopat.Imase i Pep tuka svoja krivica ali jebiga.
Ова и ја го викав пред некој месец, тогаш ми се смееше и чудеше. :D

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ова и ја го викав пред некој месец, тогаш ми се смееше и чудеше. :D
Хахахаха даааа да...

Тебе муабетот ти беше ако не се лажам дека и сезонава бил онака добар а у Дортмунд дека бил сто пати појак што не е така.Сезонава е дупло појак од лани.Мене муабетов за лани ми беше...

За лани се слагам дека му беше фаза во која се прилагодуваше али годинава буквално ја носеше екипата во мнооогу утакмици а и во ЛШ каде даде клучни голови.

Твојот муабет беше друг и затоа беше за смеење и чудење...Башка и Агуеро прејак се покажа повторно сезонава за Сити ги потопи сите :D

Иначе со Карло се слагам дека ќе го достигне врхунецот.

Немој само да заборавиш дека Лева у Дортмунд 5 сезони играше.А тебе у глава само ти се врти текмата со Реал и четирите гола.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Хахахаха даааа да...

Тебе муабетот ти беше ако не се лажам дека и сезонава бил онака добар а у Дортмунд дека бил сто пати појак што не е така.Сезонава е дупло појак од лани.Мене муабетов за лани ми беше...

За лани се слагам дека му беше фаза во која се прилагодуваше али годинава буквално ја носеше екипата во мнооогу утакмици а и во ЛШ каде даде клучни голови.

Твојот муабет беше друг и затоа беше за смеење и чудење...Башка и Агуеро прејак се покажа повторно сезонава за Сити ги потопи сите :D

Иначе со Карло се слагам дека ќе го достигне врхунецот.

Немој само да заборавиш дека Лева у Дортмунд 5 сезони играше.А тебе у глава само ти се врти текмата со Реал и четирите гола.
На страна Бундесот, пошто као што спомнавте и претходно, таму и Марио Гомез даваше по 20 гола, не дека го потценувам Марио ама сепак.
Лева и сезонава не беше ништо посебно добар во ЛШ. Со Јуве и Атлетико беше изгубен на сите 4 утакмици и покрај тоа што даде по 1 гол.

Зашто за смеење, тоа што викав дека еве веќе 2 сезони го сметаат за најдобар шпиц играч а дечкото никако не го покажува тоа.
Играше у Борусија 5 сезони ама последните 3 беше страва, баш кога освоија титула и се дигна цела фама околу нив, сите ги пратеа тогаш не заебавај, утакмицата со Реал е само бонус за неговата кариера у Дортмунд.

А Карло знае што да праи со напаѓачите, до сега у кариера немал ниеден лош шпиц играч, пошто не е Пеп и нема да го тера коа ќе добие топка на пеналтик да ја враќа на бекот. :D

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
На страна Бундесот, пошто као што спомнавте и претходно, таму и Марио Гомез даваше по 20 гола, не дека го потценувам Марио ама сепак.
Лева и сезонава не беше ништо посебно добар во ЛШ. Со Јуве и Атлетико беше изгубен на сите 4 утакмици и покрај тоа што даде по 1 гол.

Зашто за смеење, тоа што викав дека еве веќе 2 сезони го сметаат за најдобар шпиц играч а дечкото никако не го покажува тоа.
Играше у Борусија 5 сезони ама последните 3 беше страва, баш кога освоија титула и се дигна цела фама околу нив, сите ги пратеа тогаш не заебавај, утакмицата со Реал е само бонус за неговата кариера у Дортмунд.

А Карло знае што да праи со напаѓачите, до сега у кариера немал ниеден лош шпиц играч, пошто не е Пеп и нема да го тера коа ќе добие топка на пеналтик да ја враќа на бекот. :D
Leleeeeeee

Braaat te molam!!! Znam deka pratis i razbiras i ne sakam da bidam sarkasticen.

Ali Lewa i Gomez da gi stais u ista recenica e razlog za pomiluvanje.....

Tie golovi so gi ima daeno Lewa Gomez ni na playstatiton nemoze da gi dae.Ne se raboti samo za brojkite se raboti za kvalitetot.I Inzagi davase mnogu golovi ali od 2 metra pred gol na shashma...Denes on u denesniov fudbal bi igral samo od 85ta pa nataka ako se brka rezultat.

Muabetot mi e deka so sila sporeduvate statistiki samo radi reda.Ne e samo koj dal poise golovi...Vazno e i koi golovi gi dal,uste povazno e kakov pridones vo igrata imal.

Sto kur ke mi se 30te gola na Gomez koa po utakmica mu trebalo da mu kreiraat 7 shansi za on da dae eden gol a usput zaebal use 5 akcii???????

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.594
Поени од реакции
22.323
Мислам дека нема веќе да купувате стопер зашто шанса Тухел ќе даде и на Гинтер мислам, а и Бендер кој може да игра на таа позиција. Иако би требало уште еден да земат. И тоа подокажан за разлика од Бартра кој е под знак прашалник како ќе се покаже.
Суботиќ сигурно оди а и Гинтер ако најде клуб и сака може да си оди. Остануваат Сократис, Бендер и Бартра и дефинитивно уште еден бек мора да дојде. За Топрак има интерес и зависит од Леверкузен дали ќе прифатат 22-25м ЕУР, тие бараат 30. Исто така се шушка нешто за Мустафи, затоа мислам замената на Хумелс допра ќе дојде.

Член од
18 октомври 2011
Мислења
108
Поени од реакции
52
mustafi ako dojde ke bideme kompletni vo odbrana

Sent from my iPhone using Tapatalk

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.594
Поени од реакции
22.323
Dembele, Merino i Bartra zemeni za 20m, not bad. :cool:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.395
Поени од реакции
26.387
Суботиќ сигурно оди а и Гинтер ако најде клуб и сака може да си оди. Остануваат Сократис, Бендер и Бартра и дефинитивно уште еден бек мора да дојде. За Топрак има интерес и зависит од Леверкузен дали ќе прифатат 22-25м ЕУР, тие бараат 30. Исто така се шушка нешто за Мустафи, затоа мислам замената на Хумелс допра ќе дојде.
Za Ginter nema nisto po mediumite deka saka da si odi ili deka nekoj klub e zainteresiran taka da ne znam od kade go zboruvas toa ili e tvoja zelba.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.594
Поени од реакции
22.323
Za Ginter nema nisto po mediumite deka saka da si odi ili deka nekoj klub e zainteresiran taka da ne znam od kade go zboruvas toa ili e tvoja zelba.
Ginter ni lani ne igrase cb ni ke igra. Ne treba da se racuna kako cb.

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom