Хаха, не сум нормален.. Е сега мое мислење на прашањево е, подобар протеин од Синта6 е 100% Whey Gold од Optimum Nutrition. Исто и за MyProtein само пофални зборови има по странскиве форуми како bodybuilding.com, UK-Muscle итн.Не прашав каде има
Хаха, не сум нормален.. Е сега мое мислење на прашањево е, подобар протеин од Синта6 е 100% Whey Gold од Optimum Nutrition. Исто и за MyProtein само пофални зборови има по странскиве форуми како bodybuilding.com, UK-Muscle итн.Не прашав каде има
5600 е во моментовИма MyProtein и во Полео и од 5 кг. на промоција беше 3900ден, супер е а и супер цена начекав
среди го по со време, да не имаш проблеми понатаму кога ќе работиш со поголеми тежини.Дечки имал некој искуство со разлика во висината на рамењата? Левото рамо ми е повисоко од десното. Што да правам во врска со ова, може некој сериозен проблем да се појави од овој дисбаланс ? И тренингот како да го прилагодам сега ?
Overhead shrugs со мала/медиум тежина. Има за пишување бајаги за овој проблем, ама ете за почеток почни со тие и тегни ги teres minor/major, lats-от, терапијава на дневна база. Било која вежба при која се влечат рамената надоле генерално е добро да се тргне. Мртво/згибови на пример. Терај вака еден период, во меѓувреме прошири си ги знаењата сам.Дечки имал некој искуство со разлика во висината на рамењата? Левото рамо ми е повисоко од десното. Што да правам во врска со ова, може некој сериозен проблем да се појави од овој дисбаланс ? И тренингот како да го прилагодам сега ?
Ке вметнам истегнувања секој ден. Него згибовите(со тежина и без) ми се главен дел од тренингот на грб, со кој вежби би ги заменил. И последниов месец ипол почнав да правам веслање со поголема тежина (2-3 повторувања/не толку правилна форма) можно е од веслањата да е ? да ги избацам нив ?[DOUBLEPOST=1464636949][/DOUBLEPOST]Overhead shrugs со мала/медиум тежина. Има за пишување бајаги за овој проблем, ама ете за почеток почни со тие и тегни ги teres minor/major, lats-от, терапијава на дневна база. Било која вежба при која се влечат рамената надоле генерално е добро да се тргне. Мртво/згибови на пример. Терај вака еден период, во меѓувреме прошири си ги знаењата сам.
Ке вметнам истегнувања секој ден. Него згибовите(со тежина и без) ми се главен дел од тренингот на грб, со кој вежби би ги заменил. И последниов месец ипол почнав да правам веслање со поголема тежина (2-3 повторувања/не толку правилна форма) можно е од веслањата да е ? да ги избацам нив ?Overhead shrugs со мала/медиум тежина. Има за пишување бајаги за овој проблем, ама ете за почеток почни со тие и тегни ги teres minor/major, lats-от, терапијава на дневна база. Било која вежба при која се влечат рамената надоле генерално е добро да се тргне. Мртво/згибови на пример. Терај вака еден период, во меѓувреме прошири си ги знаењата сам.
Незнам дали е од веслањата, премногу фактори влијаат ама зависно како ги правиш (дали телото ти е речеме на 30 степена или паралела со подот) треба да имаат позитивен ефект во теорија.Ке вметнам истегнувања секој ден. Него згибовите(со тежина и без) ми се главен дел од тренингот на грб, со кој вежби би ги заменил. И последниов месец ипол почнав да правам веслање со поголема тежина (2-3 повторувања/не толку правилна форма) можно е од веслањата да е ? да ги избацам нив ?
На денот на отворањето имале сметка да го даваат за 3900, да претпоставиме дека биле на нула или евентуално во минус 100тина денари.3900 им беше на денот на отварањето, имаа промоција на 10-12 производи, бајаги беа намалени цените на тие производи.
Какви резултати бркаш?Здраво на сите,имам 88 кг и сум 1.78
сакам да почнам со теретана и протеинска диета,плус суплементи:протеин,амино киселини и креатин,дали е исправно и за колку време ќе се постигнат резултати,Поздрав
почетник сум,имам одпоќе килажа и сакам да ослабам,а воедно и да клам мускулна масаКакви резултати бркаш?
Според што заклучи дека ти треба таква диета и баш тие суплементи?
И слабеење и маса ставање не одат заедно. Можеби се става малце мускул при слабеење ама количината е мала.почетник сум,имам одпоќе килажа и сакам да ослабам,а воедно и да клам мускулна маса