Свиткале џам со 45 милиона за 2цатаДодека се мислиш ти веќе ми понудија 45 за двајцата, друг пат побрзо реагирај.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Као и да е, сезонава останувам непоразен
![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)
Свиткале џам со 45 милиона за 2цатаДодека се мислиш ти веќе ми понудија 45 за двајцата, друг пат побрзо реагирај.
Дo никoт е, немa другo oбјaснувaње:д@ManUtdChampions Добро бе дете, со што те правеле тебе твоите за да имаш толку среќа. Ај што си ме победил си ме победил, ама боли кога ќе видиш на кој начин. Во 88мин даваш гол за израмнување и послем на пенали тепаш, а гледам нешто слично било и на претходната утакмица.
Како и да е покренувам постапка за да те дисвалификуваат зошто или користиш читови или имаш ептен среќа што не е фер за нас другите.
Дали го подржувате моето барање?
Брат не заебавај, голманот твој фати се живо цел меч... греота ќе беше да не ти дадам гол.@ManUtdChampions Добро бе дете, со што те правеле тебе твоите за да имаш толку среќа. Ај што си ме победил си ме победил, ама боли кога ќе видиш на кој начин. Во 88мин даваш гол за израмнување и послем на пенали тепаш, а гледам нешто слично било и на претходната утакмица.
Како и да е покренувам постапка за да те дисвалификуваат зошто или користиш читови или имаш ептен среќа што не е фер за нас другите.
Дали го подржувате моето барање?
Не ми дава 2Д да гледам хајлајтс, па не можам да видам што се дешавало, а баш ме интересира како се одвивала утакмицата.Брат не заебавај, голманот твој фати се живо цел меч... греота ќе беше да не ти дадам гол.
Aма гледам тече времето, 85та ти имаш шанса, 87ма јас иам шанса и ја фаќа голманот твој и таман си кажав толку е, оп испаѓа уште една шанса.Пеналите циркус, шутни - промаши. xD
Ништо.Не ми дава 2Д да гледам хајлајтс, па не можам да видам што се дешавало, а баш ме интересира како се одвивала утакмицата.
Колку е глупо кога ќе изгубиш финале, ти иде одма да батлиш. Чим на игра е вака, можам да замислам што им иде моментално на играчите на Атлетико моментално. Цела сезона си играл за ништо.
Иначе колку пари искешира од финалево, ја гледам едно 4мил сум добил.
28 i tvoj e.Клипче давај го Манџо да не ја праиме циганската![]()
Што напраила?Што направи Бенфикава бе? цц
Многу трансфери. xD Ноер, Меси, Маркизио, Рамос.... да не те купи некој нафташ тебе бе? цццШто напраила?![]()