Factory reset преку рикавери.Дечки си го заборавив пинот на екранот и не можам влезам во телефонот. Се работи а huawei acend p6. Фала ви однапред.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Factory reset преку рикавери.Дечки си го заборавив пинот на екранот и не можам влезам во телефонот. Се работи а huawei acend p6. Фала ви однапред.
Ко што пишал vonuzuДечки си го заборавив пинот на екранот и не можам влезам во телефонот. Се работи а huawei acend p6. Фала ви однапред.
Супер си е телефонотШто мислите за Samsung Galaxy J5 дали има некој користено и ако може ваши мислења во врска со телефонот.
Ако ти е приоритет софтвер и брзина 5X. Ако си за подобра камера и батерија G4.Поз до сите кајганџии.
Во план ми е да купам ЛГ Г4 или Нексус 5X.од мобеликс/ледиком
Дајте некој совет за овие два мобилна, добри и лоши страни.
Ако ти е приоритет софтвер и брзина 5X. Ако си за подобра камера и батерија G4.
Ако ти е приоритет софтвер и брзина 5X. Ако си за подобра камера и батерија G4.
Jas imam vo momentov. No ponovata verzija e podobra. Mojot ima 1.5 giga ram, noviot ima 2. A 5 inči amoled ekran e, a noviot 5.2.Што мислите за Samsung Galaxy J5 дали има некој користено и ако може ваши мислења во врска со телефонот.
Рикаат алкателите така, процесор, внатрешна меморија итн ...Alcatel Idol 2 Mini S (Android 4.3 Jellybean)
Работи све океј од почеток. Се гаси сам од време на време. Може да работи саат време нормално и после си мава Shut Down самиот. Пробуваш да го уклучиш и после не се вклучува. Ќе завибрира, само се појавува логото на Алкател и се гаси пак. Така 5-6 пати по ред со залудни обиди.
Го оставаш малку на страна (20мин) и после тоа се уклучува и пак е во ред одреден период, па пак си се гаси....
Не знам што би можело да биде?
Влегов во Recovery, исчистив Cache, Wipe Data, Factory Reset.
Само што го заврши, си стиснав reboot device регуларно.
Се рестартираше, пројде логото на Алкател, и се закочи на логото на Vip.
Рестартирав, не сакаше да се уклучи.
Пробав со Mobile Upgrade Q и вика дека ја имам последната верзија на Андроид.
Пробав да ставам фајлови во дирекцијата на Mobile Upgrade Q од FIrmware кој го најдов за Idol 2 Mini S и на детекција на телефонот ми прави crash MObile Upgrade Q.
Секаков тип на сугестија и совет е добредојден....
истото го прави и на полнач кога е приклучен? може и батеријата да е, пробај и без батерија на полнач дали ќе уклучи.Alcatel Idol 2 Mini S (Android 4.3 Jellybean)
Работи све океј од почеток. Се гаси сам од време на време. Може да работи саат време нормално и после си мава Shut Down самиот. Пробуваш да го уклучиш и после не се вклучува. Ќе завибрира, само се појавува логото на Алкател и се гаси пак. Така 5-6 пати по ред со залудни обиди.
Го оставаш малку на страна (20мин) и после тоа се уклучува и пак е во ред одреден период, па пак си се гаси....
Не знам што би можело да биде?
Влегов во Recovery, исчистив Cache, Wipe Data, Factory Reset.
Само што го заврши, си стиснав reboot device регуларно.
Се рестартираше, пројде логото на Алкател, и се закочи на логото на Vip.
Рестартирав, не сакаше да се уклучи.
Пробав со Mobile Upgrade Q и вика дека ја имам последната верзија на Андроид.
Пробав да ставам фајлови во дирекцијата на Mobile Upgrade Q од FIrmware кој го најдов за Idol 2 Mini S и на детекција на телефонот ми прави crash MObile Upgrade Q.
Секаков тип на сугестија и совет е добредојден....
истото го прави и на полнач кога е приклучен? може и батеријата да е, пробај и без батерија на полнач дали ќе уклучи.
а може и толку да му бил векот на телефонот.
Рикаат алкателите така, процесор, внатрешна меморија итн ...
Ако сакаш да ти продадам плоча или ти да ми го продадеш
Jas imam vo momentov. No ponovata verzija e podobra. Mojot ima 1.5 giga ram, noviot ima 2. A 5 inči amoled ekran e, a noviot 5.2.
Qualcomm čipset so A53 korteks konfiguracija, kamera 13 mp, blic i na predna kamera(5 mp) . Baterijata e dobra-2600 mah. 4g ako nešto ti znači.
No od Mobimak se so edna sim a drugite site se so 2 sim kartički.
Prašaj što te interesira
Jas imam vo momentov. No ponovata verzija e podobra. Mojot ima 1.5 giga ram, noviot ima 2. A 5 inči amoled ekran e, a noviot 5.2.
Qualcomm čipset so A53 korteks konfiguracija, kamera 13 mp, blic i na predna kamera(5 mp) . Baterijata e dobra-2600 mah. 4g ako nešto ti znači.
No od Mobimak se so edna sim a drugite site se so 2 sim kartički.
Prašaj što te interesira