UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Викендов ке одам на гости кај девојка ми во Скопје.

Кои се подобри места за гледање фудбал, за да го гледаме финалето во сабота?

Благодарам однапред.

Мене ми треба страна на која одма се аплоадираат репризи од мечевите. Да можам да го гледам одма кога ќе стигнам дома, оти секако ќе налетам некаде на резултатот.

Мене ми треба страна на која одма се аплоадираат репризи од мечевите. Да можам да го гледам одма кога ќе стигнам дома, оти секако ќе налетам некаде на резултатот.

http://www.fullmatchesandshows.com/

Свашта има. На странава гледав Барса - Атлетико откако со Баерн - Бенфика играа во ист ден. Одма откако заврши Баерн имаше две видеа (прво и второ пол.) ставено за Барса - Атлетико цел натпревар.

http://www.fullmatchesandshows.com/

Свашта има. На странава гледав Барса - Атлетико откако со Баерн - Бенфика играа во ист ден. Одма откако заврши Баерн имаше две видеа (прво и второ пол.) ставено за Барса - Атлетико цел натпревар.
Значи во сабота прво тука отварам. :D Резултат нема нели? xD

Викендов ке одам на гости кај девојка ми во Скопје.

Кои се подобри места за гледање фудбал, за да го гледаме финалето во сабота?

Благодарам однапред.
нормално кај неа дома, после утакмицата знаеш што следува..

:sekcza:

13319738_1089581217772641_2204439159163945603_n.jpg

Да не звучам клише како господинот Калински од сликата над мене, но вечер сакам да победи подобриот на терен, без глумења и судиски грешки. Атлетико ми се мили за начинот на кој стигнаа до тука и воопшто за жарот и борбата кој го прикажаа во текот на кампањава.

За Реал од друга страна мило ќе ми биде за Зидан, да освои ЛШ во своето тренерско деби, Зидан ми беше еден од омилените играчи од детството, колку ми беше мака кога му се случи оној настан во финалето и кога изгубија од итаљаните.

Така да, фер и квалитетен натпревар пред се, па ако не и продолженија за да биде уште потензично.

Во Реал све е јасно околу стартниот состав. За Атлетико има две дилеми Хименез/Савиќ и Караско/Аугусто. Би требало да бидат Хименез и Аугусто. Караско би бил супер како резерва кога нашите ќе бидат изморени. Секако повеќе може да наштети свеж при крајот на мечот.

Очекувам многу подобро финале од пред 2 години. Тогаш Атлетико беше без Коста и Туран, а Реал без Пепе и Алонсо и со Кедира кој немаше повеќе од 10-тина стартови во сезоната. А Роналдо и Бензема играа повредени.
Плус тогаш имаа по 6-7 дена за да се спремат, а сега две недели. Тимот на Атлетико секако ќе истрча 120 километри, а и Зизу наметнал физички понапорни тренинзи од обично. Затоа имаше и по некоја ситна мускулна повреда кај неколку играчи.

Убав фудбал и многу голови тешко дека ќе има, ама жарот и борбата нема да изостанат.

13312702_10153817915918795_854209753638715998_n.jpg

Еве успеале да се сликаат со една жива легенда. Алал им вера! Можда ја лесно се импресионирам али не е лесно да успееш со вака зафатена личност и легенда што е почитувана од милион луѓе да успееш да се сликнеш. Голем успех за Роберто Карлос и Горан Милковски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom