Не ми се верува на ваква изјава, која е логиката да менува број и да најавува напуштање?Ramsey to Marca :
"Barcelona play football very well and at Arsenal we want to do the same. I've said it before: I would love to play in La Liga one day, at one of the big clubs,"
"I watch the league every week. It suits my style. Maybe I will [move] someday, who knows what will happen in the future?"
Дрво едно![]()
Фламини и Артета си отидоа, автоматски губиме двајца на играчи на таа позиција и остануваат само Кокелан и Елнени.А вие што мислевте зошто го зедовме Џака толку рано? Венгер купува олку рано играчи само кога е сигурно дека некој си заминува.
Удвара и сеНе ми се верува на ваква изјава, која е логиката да менува број и да најавува напуштање?
Да го лапниме ние Бенатија прво од Буднес.Според германски Кикер (сериозен медиум), Рикардо Родригез сака да си замине од Волфзбург, а заинтересирани сте биле вие. Друг клуб немаат спомнато. Имал клаузула вредна 25 мил. евра, чичко Венгер ако не запне по него треба да е луд, и тоа за 25 мил. евра.
Баш пред една недела ако се сеќавате ви закачив слика тука со него и Џака од инстаграм, осетив уште тогаш нешто дека ќе има.Гледав и деновиве замараа со Џака објавуваат секој ден скоро слики објавуваат заедно на инстаграм, сигурно се и цимери. Останува уште на чичко Венгер да земе телефонот и да замара.
![]()
Ризичен е, многу се повредува, не знам што толку е актуелен по фан клубовите, сите го посакуваат за засилување. Али ок можеби ако смени средина и начин на тренинзи ќе се оправи.Да го лапниме ние Бенатија прво од Буднес.Стивна шпекулациите...
Квалитетен штопер е Бенатија.Како што низ текот на целата кариера се повредуваше само во Баерн.Така да можеби до Баерн е,а лесно може да биде по трансферот и до нас.Ние сме бетер од Баерн во тој поглед.Ризичен е, многу се повредува, не знам што толку е актуелен по фан клубовите, сите го посакуваат за засилување. Али ок можеби ако смени средина и начин на тренинзи ќе се оправи.