Купување преку интернет (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Josifoskii
  • Време на започнување Време на започнување
Почекај ако треба ќе ти стигне дома известување за да испратиш податоци ако не треба ќе ти го испратат директно дома.
ti stasa lu telefonot, kolku plati doplata ?

Sent from my SM-G530FZ using Tapatalk

Почекај ако треба ќе ти стигне дома известување за да испратиш податоци ако не треба ќе ти го испратат директно дома.
ti stasa lu telefonot, kolku plati doplata ?

Sent from my SM-G530FZ using Tapatalk

Луѓе сакам да го нарачам ова http://www.bhphotovideo.com/c/produ...x1_r_bluetooth_4_0_wi_fi_bluetooth_combo.html, колку ке ми фркнат давачки?
две шишиња ракија и едно кафе :D

оти е мало може и така да помине, да не се замарат да го отварат. инаку на компјутерски делови мислам само 5% ддв има. царина нема.

Дечки ме интересира дали има некој нарачувано од gearbest ? За колку време стигаат пратките дали е како на алиекспрес околу 3-4 недели да се чека .. и дали работите се во глобала како што е кажано во огласите .

Дечки ме интересира дали има некој нарачувано од gearbest ? За колку време стигаат пратките дали е како на алиекспрес околу 3-4 недели да се чека .. и дали работите се во глобала како што е кажано во огласите .
Јас нарачувам стално ама без број за следење и без заштита не порачувај нема да ти ги вратат парите.Во глобала стасува се исправно во ред супер е само заштита и број за следење.

Јас нарачувам стално ама без број за следење и без заштита не порачувај нема да ти ги вратат парите.Во глобала стасува се исправно во ред супер е само заштита и број за следење.

На каква заштита мислиш?

Значи алиекспрес се поасолни од нив.

gearbest колку што знам се продавница, а не пазар како aliexpress. на алиескпресс имаш еден куп продавници и продавачи, геарбест се една продавница.
и заштита си има иста како и кај секоја онлајн продавница
http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.html#item1

Јас пред некој ден порачав очила за сонце од една страна и единствена опција беше преку DHL... Остај шо си платив shipping, туку кога стигна пратката ми побараа околу 2000 ден плус за лежарина, царина, данок и шпедиција-добро познато на сите, но еве јас не бев запознаен.
Со DHL, NEVER AGAIN!

Јас пред некој ден порачав очила за сонце од една страна и единствена опција беше преку DHL... Остај шо си платив shipping, туку кога стигна пратката ми побараа околу 2000 ден плус за лежарина, царина, данок и шпедиција-добро познато на сите, но еве јас не бев запознаен.
Со DHL, NEVER AGAIN!
Mene za mobilen lezarina mi zedoa vo dhl 1000 den za edna vecer. Drugoto bese plus vo carina, mislam 18% ddv. Dhl nikogas povece!

Дрес има некој нарачано од Али Експрес?
Едно 50-70 дреса :D нарачај си слободно одлични се е сега имаш едни поефтини т.е побатал им е принтот али гледај од тие што се по 20-21$ се добри .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom