Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Појди на сервис, не оставај така да не се случи поголем дефектAjde mala pomos, kupiv golf4 110, e sega pri palenje kako nekoe tropanje se javi nekolku pati, ama ne pricekuvav da se izgasat site sijalici na saltabla, dali e do toa ili nekoj drug problem.
Појди на сервис, не оставај така да не се случи поголем дефектAjde mala pomos, kupiv golf4 110, e sega pri palenje kako nekoe tropanje se javi nekolku pati, ama ne pricekuvav da se izgasat site sijalici na saltabla, dali e do toa ili nekoj drug problem.
Замаецот е отиден јабана.Obavezno ce prasam nekoj majstor, sega momentalno 10 pati go palev, ama cekav da se isklucat sijalicite, palese bez problem.
Дечки, на Citroen C3 свети ова како на сликата, што може да биде проблемот дали некој знае да ми каже вака отприлика ?
Прегледај го приврзокот 147311
Преваранти на годината
Не викам дека јас имам познавање од оваа тема, ова на твоето видео е целосно репарирање на гумите, такви гуми ги имаш во продавниците, на таквите е променет целосно горниот слој. Пред неколку години имав земено репарирани од продавница за возило што не го возев многу, се покажаа ок, јас ги возев 3 години, а потоа го продадов возилото, колку ги возеле другите не знам, битно цената беше прилично пониска.Зш преваранти, тоа што немаш знаење од таа област не значи дека тие се праваранти, тоа ти сам ако сакаш да ги искористиш гумите подолго, одиш и ги обработуваат, а тоа не значи дека тие ти продаваат стари за нови, ова тахника се користи појке кај камионските гуми зошто се поскапи, еве ти видео:
Најдобро оди на дијагностика, може да е маф сензорот за проток на воздух или ламбда сензорот за издувни гасовиДечки, на Citroen C3 свети ова како на сликата, што може да биде проблемот дали некој знае да ми каже вака отприлика ?
Kaj мене на Ксара, беше проблем во неправилното палење на смесата во еден цилиндар, и мајсторот се сомневаше на бобина или свеќица.Дечки, на Citroen C3 свети ова како на сликата, што може да биде проблемот дали некој знае да ми каже вака отприлика ?
Има снага колава кога ја возиш? Се работи за некој сензор, мене кога ми се појави тоа ми беше дефект маф сензор и платив околу 8000.
Kaj мене на Ксара, беше проблем во неправилното палење на смесата во еден цилиндар, и мајсторот се сомневаше на бобина или свеќица.
За среќа, поминав со менување свеќици.