Soccer Manager (Kajgana MLS)

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Дани и Чемпионс нели ве прашував каде се наоѓа костом формат за креирање лига, ете оти немало го тргнале копилињата, јас па мислев слеп сум.:facepalm:

Јaс знaм кoгa креирaв прaвев кaстoм лигa, пa зaтoa те прaвев слеп :D Вчерa дури и прoфил нaпрaвив сaмo дa се уверaм сaм декa немa :D

Правете ја, ако можете :D

Ја имам уште едно слободно место таман .. само дали да ја правам што како бидна :D

3х8 да направиме? Има таков template?

Edit: Не може да се сменат тимовите за да ги ставиме овие што сакаме ние, не бива ништо од ова

Абе можело custom ама 13 долари е .. секој по 1 долар да даде и да ја играме хаха

Додека чекаме повторно да е бесплатен custom template-от, MLS? :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1464040947][/DOUBLEPOST]
Абе можело custom ама 13 долари е .. секој по 1 долар да даде и да ја играме хаха

Еве @ManUtdChampions ќе финансира и така сеа спие во долари таму.

Додека чекаме повторно да е бесплатен custom template-от, MLS? :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1464040947][/DOUBLEPOST]

Еве @ManUtdChampions ќе финансира и така сеа спие во долари таму.
Ајде чемпионс искеширај една дневница ... да не јадеш рипорти не за друго .. :cool:

Кој спие во долари, кило домати е 3 и кусур. :(

13000 коинс треба за да можеш да креираш. Вие што ја играте по 30 години играва колку имате собрано?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom