Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Што кур ви е ова холд д дор, толку не можете да чекате.....[DOUBLEPOST=1463938143][/DOUBLEPOST]И ќе заборавев, да даде госпо да ви се спојлерисаат таму што највеќе ќе би пече....

Последно уредено:
се прашувам дали овие од кингс лендинг и земјиве каде што е Калиси ќе дознаат за Вајт Вокериве, или тоа ќе биде само сторилајнот на Џон Сноу..

Нели имa прaвилo дa не се кoментирa дo 4 сaaт? Тoa штo вие не мoжете дa се кoнтрoлирaте и сте јa изгледaле нa снимкa oд мoбилен, имa некoи ќе си чекaaт. Ќе земaм ќе јa хaкнaм стрaнaтa нa Hbo, ќе ги изгледaм сите епизoди и се ќе нaпишaм тукa.

Што кур ви е ова холд д дор, толку не можете да чекате.....И ќе заборавев, да даде госпо да ви се спојлерисаат таму што највеќе ќе би пече....
Што е бре, алкаедо шо плачеш.? Па не те тераа од xhamija да читаш овде у темава...
Иначе ни ја ја немам гледано епизодава уште, иако ја симнав.
Исламот и така мислам дека забранува симињање на торенти.

Нели имa прaвилo дa не се кoментирa дo 4 сaaт? Тoa штo вие не мoжете дa се кoнтрoлирaте и сте јa изгледaле нa снимкa oд мoбилен, имa некoи ќе си чекaaт. Ќе земaм ќе јa хaкнaм стрaнaтa нa Hbo, ќе ги изгледaм сите епизoди и се ќе нaпишaм тукa.

ne

bez da naletuem na spojler, ovoj torentov od 800 mega na zamunda ok e ? zasto gledam se zalat na zvukot, kocelo bla bla, dal da se siminja ili da se ceka utre za hd :D, t.e. na hbo ke ja gleam kakvo cekanje torent kakvi bakraci, bogat sum ja, od vodno sum, si iam hbo paket, i sk, i mtv i se be.

bez da naletuem na spojler, ovoj torentov od 800 mega na zamunda ok e ? zasto gledam se zalat na zvukot, kocelo bla bla, dal da se siminja ili da se ceka utre za hd :D, t.e. na hbo ke ja gleam kakvo cekanje torent kakvi bakraci, bogat sum ja, od vodno sum, si iam hbo paket, i sk, i mtv i se be.
Ако не ти се чека, снимката е супер, звукот е онака, треба да се напнеш за да слушнеш се, јас со забеган превод ја гледав на крај пишуваше дека е преведено од португалски со гугл транслејтор. Не знам дали има други преводи.
Инаку ќе се коментира епизодава или ќе се чека до утре?

Ја викам да се почека до утре. Да бидеме Legit. Не е фер.

Возбудливи беа сите случувања околу Бран ама неможам да кажам дека се ми е баш јасно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom