батеМаче
Човек
- Член од
- 3 декември 2008
- Мислења
- 320
- Поени од реакции
- 272
Нема линкови од торент на официални објави на форумотАбе ставете линк тука, кој сака ке си симне, кој несака немора.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Нема линкови од торент на официални објави на форумотАбе ставете линк тука, кој сака ке си симне, кој несака немора.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Нема проблем, го изгледав веке..Нема линкови од торент на официални објави на форумот
Држи ја вратата..HOLD THE DOOR![]()
Што е бре, алкаедо шо плачеш.? Па не те тераа од xhamija да читаш овде у темава...Што кур ви е ова холд д дор, толку не можете да чекате.....И ќе заборавев, да даде госпо да ви се спојлерисаат таму што највеќе ќе би пече....
neНели имa прaвилo дa не се кoментирa дo 4 сaaт? Тoa штo вие не мoжете дa се кoнтрoлирaте и сте јa изгледaле нa снимкa oд мoбилен, имa некoи ќе си чекaaт. Ќе земaм ќе јa хaкнaм стрaнaтa нa Hbo, ќе ги изгледaм сите епизoди и се ќе нaпишaм тукa.
Дајте хакнете ја..одма да ја изгледаме :-D :-D :-D
Ако не ти се чека, снимката е супер, звукот е онака, треба да се напнеш за да слушнеш се, јас со забеган превод ја гледав на крај пишуваше дека е преведено од португалски со гугл транслејтор. Не знам дали има други преводи.bez da naletuem na spojler, ovoj torentov od 800 mega na zamunda ok e ? zasto gledam se zalat na zvukot, kocelo bla bla, dal da se siminja ili da se ceka utre za hd, t.e. na hbo ke ja gleam kakvo cekanje torent kakvi bakraci, bogat sum ja, od vodno sum, si iam hbo paket, i sk, i mtv i se be.