Дежурна Ординација! #2

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.797
Поени од реакции
1.182
Здраво
Порано беше помалце сега зачестено имам приметено како кога имам некоја физичка активност ( пример еве јас возам точак ) имам боцкања во градите ( некогаш баш во средина ). Такви боцкања се случуваат некогаш и пред да заспијам ( точно под градите ). Од мајка ми совет ништо страшно од лошо стоење или седење, а понекогаш таа болка се пренесува и во грбот околу кичмата. Што може да биде ?

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.355
Поени од реакции
2.248
Vekje nekolku dena unazad nenormalno mi se spie po cel den i epten sum lame znaci u slow motion mode sum celo vreme, na sto upatuvaat vakvite simptomi?
до времето е, паѓе имунитетот во оваа време (зима према пролет)

Phoenixx

The Last Pharaoh
Член од
9 ноември 2015
Мислења
788
Поени од реакции
956
Ма не ми е паднат имунитетот само онака ептен сум chill од вообичаено...

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Ма не ми е паднат имунитетот само онака ептен сум chill од вообичаено...
Тоа шо си ептен у ѕlow mo и се осеќаш малце lame е од времето, а и можда пошто си а bit under the weather. Најбоље ти е да го волуменизираш имунитетот со Ц витамин. Ќе бидеш in a better mood fo sho, a и во higher spiritѕ, fo shizzle.

Phoenixx

The Last Pharaoh
Член од
9 ноември 2015
Мислења
788
Поени од реакции
956
tnx man i appreaciate yo advice :icon_mrgr:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
@AlternativeF @maja-maja и сите останати на темава. На што укажуваат покачените вредности на LH, FSH и CA 19-9 кај жена пред менопауза која во одредени моменти има покачување на крвниот притисок?

Член од
23 октомври 2011
Мислења
887
Поени од реакции
2.207
На што може да упатуваат симптоми како деконцетрација, расеаност, општа слабост? Би ценел совет од паталец

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
856
На што може да упатуваат симптоми како деконцетрација, расеаност, општа слабост? Би ценел совет од паталец
Сигурно е некоја моментална психичка болест, сезонска депресија..физичка боилест не е ..гарант.
можно е и безнадежно заљубен;)

Член од
25 јули 2014
Мислења
24
Поени од реакции
2
2 недели веќе ми касни, и претходно ми каснеше, а инаку редовно имав. Имам и чести болки во јајниците, на моменти остри стануваат. На лицево повеќе мозолчиња ми се појавија послдено време и многу почесто сум гладна.
До хормони нешто да не е?
Трудна инаку не сум :D

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
2 недели веќе ми касни, и претходно ми каснеше, а инаку редовно имав. Имам и чести болки во јајниците, на моменти остри стануваат. На лицево повеќе мозолчиња ми се појавија послдено време и многу почесто сум гладна.
посети гинеколог тој ќе ти даде најдобар совет.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Личи на хормонален проблем, оди на гинеколог.

Член од
23 октомври 2011
Мислења
887
Поени од реакции
2.207
Сигурно е некоја моментална психичка болест, сезонска депресија..физичка боилест не е ..гарант.
можно е и безнадежно заљубен;)
Не бе , не е љубов. :D Се сомневам да не е метеопатија. Само да не е нешто посериозно.

Kajgana Shop

На врв Bottom