- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.900
Низок притисокVekje nekolku dena unazad nenormalno mi se spie po cel den i epten sum lame znaci u slow motion mode sum celo vreme, na sto upatuvaat vakvite simptomi?
Низок притисокVekje nekolku dena unazad nenormalno mi se spie po cel den i epten sum lame znaci u slow motion mode sum celo vreme, na sto upatuvaat vakvite simptomi?
до времето е, паѓе имунитетот во оваа време (зима према пролет)Vekje nekolku dena unazad nenormalno mi se spie po cel den i epten sum lame znaci u slow motion mode sum celo vreme, na sto upatuvaat vakvite simptomi?
Тоа шо си ептен у ѕlow mo и се осеќаш малце lame е од времето, а и можда пошто си а bit under the weather. Најбоље ти е да го волуменизираш имунитетот со Ц витамин. Ќе бидеш in a better mood fo sho, a и во higher spiritѕ, fo shizzle.Ма не ми е паднат имунитетот само онака ептен сум chill од вообичаено...
Сигурно е некоја моментална психичка болест, сезонска депресија..физичка боилест не е ..гарант.На што може да упатуваат симптоми како деконцетрација, расеаност, општа слабост? Би ценел совет од паталец
посети гинеколог тој ќе ти даде најдобар совет.2 недели веќе ми касни, и претходно ми каснеше, а инаку редовно имав. Имам и чести болки во јајниците, на моменти остри стануваат. На лицево повеќе мозолчиња ми се појавија послдено време и многу почесто сум гладна.
До хормони нешто да не е?
Трудна инаку не сум![]()
Личи на хормонален проблем, оди на гинеколог.2 недели веќе ми касни, и претходно ми каснеше, а инаку редовно имав. Имам и чести болки во јајниците, на моменти остри стануваат. На лицево повеќе мозолчиња ми се појавија послдено време и многу почесто сум гладна.
До хормони нешто да не е?
Трудна инаку не сум![]()
Не бе , не е љубов.Сигурно е некоја моментална психичка болест, сезонска депресија..физичка боилест не е ..гарант.
можно е и безнадежно заљубен![]()
Ако беше нешто сериозно, немаше да пишуваш сеа овдеНе бе , не е љубов.Се сомневам да не е метеопатија. Само да не е нешто посериозно.