- Член од
- 16 февруари 2016
- Мислења
- 85
- Поени од реакции
- 56
Uzivaj godina dena !!! Ja bev na intervju vo oktomvri 2015 i uste sum na pola pat taka da do godina dekemvri mozes da se nadevas na nesto sega uzivaj[DOUBLEPOST=1463844469][/DOUBLEPOST]Ve molam ako moze link za proverka na procedurata za izdavanje na drzavjanstvo[DOUBLEPOST=1463770831][/DOUBLEPOST]Bev na intervju na 22ri april godinava koga ja proveruvam procedurata za drzavjanstvo mi pisuva ЛИПСВАТ ДАННИ ve molam za pomos ili sovet sot se slucuva?
Uzivaj godina dena !!! Ja bev na intervju vo oktomvri 2015 i uste sum na pola pat taka da do godina dekemvri mozes da se nadevas na nesto sega uzivaj[DOUBLEPOST=1463844579][/DOUBLEPOST]Ve molam ako moze link za proverka na procedurata za izdavanje na drzavjanstvo[DOUBLEPOST=1463770831][/DOUBLEPOST]Bev na intervju na 22ri april godinava koga ja proveruvam procedurata za drzavjanstvo mi pisuva ЛИПСВАТ ДАННИ ve molam za pomos ili sovet sot se slucuva?
A vo sveditelstvoto site 5ki se hahahhahahahahahhahaha Morav da pisam hahahahhahahahahСо среќа. Хм, ме замисли дали и јас да однесам и јас имам свидетелството, а сум 8000/2015. Каде ги преведе и легализира изводите и закажа или така отиде. Многу прашања има ова.
Последно уредено: