Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 февруари 2016
Мислења
85
Поени од реакции
56
Deneska se javiv vo ambasada poradi brojceto sto prestana da mi go dava na webot i mi rekoa deka ocigledno imalo nekoj problem so sistemot bidejki dobile mnogu pozivi deneska. Rekoa deka posle 26 da se javam da mi kazat sto kako tocno.

Член од
14 мај 2016
Мислења
123
Поени од реакции
82
Deneska se javiv vo ambasada poradi brojceto sto prestana da mi go dava na webot i mi rekoa deka ocigledno imalo nekoj problem so sistemot bidejki dobile mnogu pozivi deneska. Rekoa deka posle 26 da se javam da mi kazat sto kako tocno.
Mene mi rekoa da se javam na 25ti od 12h do 14h, pa vidite :)

Sent from my GT-I9515 using Tapatalk

Член од
7 јуни 2015
Мислења
7
Поени од реакции
4
Поднесов документи за произход преку амбасада. На која веб-страна треба да проверувам ?

Член од
23 февруари 2016
Мислења
415
Поени од реакции
581
Посредникот ми кажа дека точно на 14ти февруари што имале поднесено ги одобриле на 14ти мај. Значи јас ќе бидам одобрен околу 1 ЈУЛИ не јуни. :)
и јас значи тогаш :(

Член од
24 мај 2015
Мислења
400
Поени од реакции
281
и јас значи тогаш :(
Јас сега се мафтам со изводи за да се довлечкам до документот од воен архив, па одеднаш некако како да сакам да го успорам (пролонгирам) добивањето произход хх :D

Член од
29 декември 2015
Мислења
119
Поени од реакции
176
Ve molam ako moze link za proverka na procedurata za izdavanje na drzavjanstvo[DOUBLEPOST=1463770831][/DOUBLEPOST]Bev na intervju na 22ri april godinava koga ja proveruvam procedurata za drzavjanstvo mi pisuva ЛИПСВАТ ДАННИ ve molam za pomos ili sovet sot se slucuva?

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom