Zdravo kolku vreme bese na dopolnitelna proverka.Kaj mene statuso se smeni pred nekade 3 nedeli od dopolnitelna vo finalen eksperten pregled i seuste ostana taka
Zdravo kolku vreme bese na dopolnitelna proverka.Kaj mene statuso se smeni pred nekade 3 nedeli od dopolnitelna vo finalen eksperten pregled i seuste ostana taka
Mene mi rekoa da se javam na 25ti od 12h do 14h, pa viditeDeneska se javiv vo ambasada poradi brojceto sto prestana da mi go dava na webot i mi rekoa deka ocigledno imalo nekoj problem so sistemot bidejki dobile mnogu pozivi deneska. Rekoa deka posle 26 da se javam da mi kazat sto kako tocno.
Mnogu during race krenav of pasosoZdravo kolku vreme bese na dopolnitelna proverka.
http://www.aba.government.bg/?legal=8Поднесов документи за произход преку амбасада. На која веб-страна треба да проверувам ?
koj broj treba da se vnese?
toj od livcheto shto ti e izdadeno pri podnesuvanje na dokumentitekoj broj treba da se vnese?
@dvladev uste nema nisto od DABC kaj tebe?toj od livcheto shto ti e izdadeno pri podnesuvanje na dokumentite
Посредникот ми кажа дека точно на 14ти февруари што имале поднесено ги одобриле на 14ти мај. Значи јас ќе бидам одобрен околу 1 ЈУЛИ не јуни.@dvladev uste nema nisto od DABC kaj tebe?
и јас значи тогашПосредникот ми кажа дека точно на 14ти февруари што имале поднесено ги одобриле на 14ти мај. Значи јас ќе бидам одобрен околу 1 ЈУЛИ не јуни.![]()
Јас сега се мафтам со изводи за да се довлечкам до документот од воен архив, па одеднаш некако како да сакам да го успорам (пролонгирам) добивањето произход ххи јас значи тогаш![]()
Ne saka ni so 71**/2013 nitu so drugiot 19***/2012 da ne e ovaa strana za proverka na dokumenti podadeni po konzulski pat?toj od livcheto shto ti e izdadeno pri podnesuvanje na dokumentite