Soccer Manager (Kajgana MLS)

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Вaљдa немa. Пишaв нaјјaкa екoнoмијa ќе имaме.

Би играл и ја, само појма неам кој клуб би го земал :D Помислив Вардар, ама повеќе вреди од 10 милиони :P

Да поместиме граница на 15 милиони?
Другите? Ок е? :D[DOUBLEPOST=1463519064][/DOUBLEPOST]За повеќе од 15 не сум јас. Ептен Вардар да ги вклучиме во лигава :D

Moже се што е до мене. :D :D :D

Да поместиме граница на 15 милиони?
Другите? Ок е? :D[DOUBLEPOST=1463519064][/DOUBLEPOST]За повеќе од 15 не сум јас. Ептен Вардар да ги вклучиме во лигава :D
Само за Вардар!!! Кој го ебе Гејпионс, за него тим до 5 милиона.

За сите ист третман сакам :D

Или сите или никој! Не сум јас ко Чемпионс.[DOUBLEPOST=1463519326][/DOUBLEPOST]На Чемпиос ете му ги Барса Б... празен тим

Се зафркавав бе, не мора поместувања ради Вардар, и онака е прејак за ваква лига, за сеоска лига може пелистер да го земам :P

Се зафркавав бе, не мора поместувања ради Вардар, и онака е прејак за ваква лига, за сеоска лига може пелистер да го земам :P

Немаат играчи другите ок МК. Скоро празни им се тимовите
Со нив од старт ќе треба некој милион да фрлиш за да имаш комплетен тим.

Немаат играчи другите ок МК. Скоро празни им се тимовите
Со нив од старт ќе треба некој милион да фрлиш за да имаш комплетен тим.

Знам, баш ги отворив Работнички прееска, 5-6 играчи имаа..

@DaniBMW проверувај вредност на тимот обавезно при пријавувањата и после давај согласност тука. Може да ти дадам од мојот трет профил да ја отвориш лигата, и таман да бидеш главен и да потврдуваш апликации.

@DaniBMW проверувај вредност на тимот обавезно при пријавувањата и после давај согласност тука. Може да ти дадам од мојот трет профил да ја отвориш лигата, и таман да бидеш главен и да потврдуваш апликации.

Секако. Вредноста пишав ќе гледаме од Кајгана Лига Европа, пошто таа ни е најтазе информација.
Не сакам лозинка да ти земам. Ќе се најде некој од дечкиве ќе отвори лига, само да остане активен до крај да прифаќа нови менаџери :D

Aуу како што гледам сеа скоро невозможно е да се најде тим под 10м а да има доволно играчи xD

Cela bosanksa liga e ispod 10 miliona, nekoi srpski timovi ispod 10 se. Sigurno i nekoi klubovi od angliskine ligi se pomalce od 10, ima timovi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom