Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Што си го фатил човекот на нож, ко Скаузерот за Роџо? :D
Да те прашам, ако ти имаш финансии да одиш во Базел и да ја гледаш на бим пред стадион и си решен да го направиш тоа, не би отишол зошто Клоп вика дека не треба да се оди? :)

Да те прашам, ако ти имаш финансии да одиш во Базел и да ја гледаш на бим пред стадион и си решен да го направиш тоа, не би отишол зошто Клоп вика дека не треба да се оди? :)
Нормално дека би одел, како и што ќе одат сите такви. Не дека некој ќе го послуша советов, кој што сигурно му е наметнат на Клоп од погорни нивоа на клубот или УЕФА, да се избегнат инциденти и не дај боже поголеми трагедии.

Нормално дека би одел, како и што ќе одат сите такви. Не дека некој ќе го послуша советов, кој што сигурно му е наметнат на Клоп од погорни нивоа на клубот или УЕФА, да се избегнат инциденти и не дај боже поголеми трагедии.
Значи не се согласуваш со Клоп? Па не е толку тешко да се каже, нели? :)

Значи не се согласуваш со Клоп? Па не е толку тешко да се каже, нели? :)
Не се согласувам, а според карактерот на Клоп тешко ми е да поверувам дека негова идеја е ова, секогаш става акцент на навивачите и нивната помош. Од друга страна затоа реков дека е паметна и нормална изјавава, без разлика што нема да е испочитувана. :)

Абе кажано му е тоа да го каже.Што му е гајле него за фановите дали ќе одат да гледаат на бим или не.
Ама ваљда пошто рече сите да дојдат у Базел па може направи некој паника кај Швајцарциве пошто знаат дека може да нагрнат стварно британциве а може да има и проблеми по улици недај боже. Затоа после 2-3 дена го изјави ова да не одат фановите.

:D

Mignolet, Clyne, Toure, Lovren, Moreno, Can, Milner, Lallana, Coutinho, Firmino, Sturridge.

не знам зш им вадиме најјак состав ..гази ги со Бранаган , Стјуарт и Оџо :D

Која несериозност вчера човече. Ами ако испадниме од Севиља, шупраиме тогаш за Европа следна сезона? Небаре играме со Марибор па ајде ептен големи шанси имаме да ја освоиме ЛЕ. Отсекогаш сум мразел ваков непрофесионален пристап.
Воопшто не сум сигурен дека Џан и Милнер треба да стартуваат во среда. И вчера и против Дортмунд играа заедно и мизерни беа. Ќе видиме на шо ќе се одлучи Клопо.[DOUBLEPOST=1463061674][/DOUBLEPOST]Дортмунд потпишаа со Дембеле и не верувам да лупнат уште 20 милиони на иста позиција каде веќе се добро покриени или во превод не верувам да испратат понуда до Геце. Анчелоти наводно го известил Геце дека не му е во плановите за наредна сезона а и тие се добро покриени на крилните позиции. Така да, не гледам каде би заминал Геце, освен ако не се случи некој u-turn и не остане во баерн. :)

Последно уредено:
2,w=658,c=0.bild.jpg

Bild | Klopp wants to bring Mainz goalkeeper Loris Karius to Liverpool. The 22 y/o GK has a €10m release clause

(y)

2,w=658,c=0.bild.jpg

Bild | Klopp wants to bring Mainz goalkeeper Loris Karius to Liverpool. The 22 y/o GK has a €10m release clause

(y)

Дури си тука објасни за каков голман се работи. :D

Инаку Роситер потпишал за Ренџерс. Искрено никогаш не ми бил материјал за Ливерпул а може да направи солидна кариера и да игра во некој солидни екипи ама никогаш во екипи кои се борат за највисок пласман.

Anfield HQ ‏@AnfieldHQ 5m5 minutes ago
Klopp: "The Palace game was important, to say that I felt alone. I couldn’t understand why someone would leave 8 minutes before the end."

Anfield HQ @AnfieldHQ 12m12 minutes ago
Klopp: "Both Mainz and Dortmund, sing ‪#‎YNWA‬..now I am here. Maybe that is the story of my life...... I never wanted to walk alone.” ‪#‎lfc‬

:cuc::cuc:

13177160_1204859519546055_5185621945861526710_n.png

Веројатно последниот настап на Мартин Шкртел за Ливерпул. :( Се најдобро во остатокот од кариерата.

Лорис Кариус, голманот на Мајнц е done deal според Кикер.

Dawid Chylaszek, Zielinski's agent: We are pretty far with one club already,and it could lead to a signature in the next couple of hours

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom