Marquess
Ербап
- Член од
- 20 јули 2009
- Мислења
- 6.368
- Поени од реакции
- 13.533
Крајсис 1 2 3 ?Дајте ми предлог игри со добра приказни или Story Rich
Нешто слично како Metro Redux, Bioshock,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Крајсис 1 2 3 ?Дајте ми предлог игри со добра приказни или Story Rich
Крајсис 1 2 3 ?
Епа после фати си ги wolfenstein new order i old bloodПоминати... Моментално играм Wolfenstein 2009.. Па че видам шо че биди после ова
Поминати... Моментално играм Wolfenstein 2009.. Па че видам шо че биди после ова
Прекрасна игра една од омилените ми е заедно со crysia и call of duty..Поминати... Моментално играм Wolfenstein 2009.. Па че видам шо че биди после ова
Deus ex, walking dead, mass effect, dragon age, final fantasyИгри нешто слично рпг како Fallout: New Vegas?
Тоа значи, која одлука ќе ја донесеш,ќе придонеси во понатамошниот развој на играта?
Или не постојат такви?![]()
Mass Effect серијалот, Firewatch, последниве на Tomb Raider, Assasin's Creed...[DOUBLEPOST=1462230832][/DOUBLEPOST]Дајте ми предлог игри со добра приказни или Story Rich
Фудбал Менаџер.Игри нешто слично рпг како Fallout: New Vegas?
Тоа значи, која одлука ќе ја донесеш,ќе придонеси во понатамошниот развој на играта?
Игри нешто слично рпг како Fallout: New Vegas?
Симињај Skyrim ако немаш играно, или пак можеш да почнеш и со Oblivion, your choice ( двете се игри од серијалот The Elder Scrolls ).Игри нешто слично рпг како Fallout: New Vegas?
Дајте некоја препорака за добра FPS изиграни ми се сите Crysis.Call of duty.Wolfenstein, итд..
Изиграни..Ги симнав Battlefield 3,4, Ама неможев да ги инсталирам незнам зошто ...Far Cry кецот, и тројката моеш, другите се тиња но сепак игриви.
Изиграни..Ги симнав Battlefield 3,4, Ама неможев да ги инсталирам незнам зошто ...