A треба да биде?Сигурно не е попозната од Сталкер, крајсис, Бордерландс или Кол оф дјути.
Овие се малку боље од неа

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A треба да биде?Сигурно не е попозната од Сталкер, крајсис, Бордерландс или Кол оф дјути.
Ајде така нека биде, секој свој вкус.A треба да биде?
Овие се малку боље од неа![]()
Age of Mythology beshe shitot, ne znam dali si ja igral ..Луѓе кој бара реална стратегија слична на age of empires дури и многу поубава нека ја симне Rise of nation.Лесно се учи да се игра,ја тера и на најслаби компјутери али има добра графика и е многу заразна.Ја има на замунда за 1.70gb мислам.
Guacamelee! Super Turbo Championship Edition оваа е добра и мислам дека може да се игра co-opДа ми препорачате нешто 2д, 2.5д, co-op во стил на Rayman Orgins/Legends.. да се врти со два играчи![]()
Поради 3 причини:so e rabotava na zamunda sto nema igri nekako ? call of duty baram ja nema.rise of nation ja nema.fm 2012 eve ja nema
Поради 3 причини:
1. Неписмен си и не знаеш да ги напишеш игрите;
2. Штиклирано ти е да не бара во игри;
или
3. Користиш некоја фејк Замунда (.net е вистинската).
Сите што ги наброја ги има на .net
1.ne zasuzuva komentar
2. proveriv 3pati da ne e ova, samo ova mi bese logicno da e.
3.ja koristam vistinskata zamunda
4.imam simnato nad 2 terabajti za da gi pravam greskive od broj 1 2 i 3.
eve sea proveruam pak i se e vo red gi ima,a prethodno gi nemase ni igri ni filmovi nisto.mozno e nekoj problem da imale i togas da sum proveril,inace neznam sto moze da bide dr
Скоро невозможно.mozno e nekoj problem da imale i togas da sum proveril
рестартирај го компјутеротdaj pomagajte drugo sea.Ne e ic mestoto ovde ova da prasam, ama koja i da ja simnam igra vleguva ona nekolku sekundi se pushta igrata i se isklucuva.Znaci 5 sekundi do 10 maximum.Directx nesto e ili sto moze da bide ?