Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Јавно обвинителство за гонење на кривични дела поврзани и кои произлегуваат од содржината на незаконското следење на комуникациите (Специјално јавно обвинителство) распиша оглас за набавка на мебел и електрични апарати.

Проценетата вредност на договорот без ДДВ е 3.062.700 денари или околу 50.000 евра, а главен критериум за доделување на договорот за јавна набавка е најниската цена.

- See more at: http://emagazin.mk/vesti/vest/21904?title=specijalnoto-javno-obvinitelstvo-kupuva-mebel-za-50.000-evra

...многу скапо, да не е некој специјален мебел
за убедување сведоци :D
https://vice-images.vice.com/images/content-images/2015/04/23/hteli-ste-mucenje-evo-kako-ono-zapravo-izgleda-body-image-1429785078.jpg?resize=*:*&output-quality=75

За специјалниот мерцедес нешто немаш да кажиш? специјални наочари ? специјален мермер шо личи на мермер ?

Абе ало !!!! за тоалетна хартија во еден ден толку пари троши ДПМНЕ !!!

Последно уредено:
Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867
Или да кажеш нешто за вебсајтот на мртв што за негова изравотка платија 100 000 еур.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Или да кажеш нешто за вебсајтот на мртв што за негова изравотка платија 100 000 еур.
Посебен е тој , во барок php и mysql е затоа така , 100к не вреди цело мтв со се сите дрољи околу него

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Немат шанси, дај нешто подетално.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
50 000 еур за мебел во споредаба со жалните врби на грујо од 250 000 еур е пичкин дим.
Ако не барокни 250к еура тогаш се 50к еура ренесансни.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.247
Поени од реакции
23.835
Кој муабет да го памтам?
Тој од погоре.[DOUBLEPOST=1462576560][/DOUBLEPOST]
50 000 еур за мебел во споредаба со жалните врби на грујо од 250 000 еур е пичкин дим.
Ојде уште една Тамара курбан ама чим е за добри дела тогаш е оправдано нели ? И никој не одговори колку коштаат едни избори. Не дека не знаете. Онака ме интерересираше колку Тамари би се спасиле од сите овие предвремени избори во последните години. Не дека е и тоа битно пошто за демократијата се работи.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Ојде уште една Тамара курбан ама чим е за добри дела тогаш е оправдано нели ? И никој не одговори колку коштаат едни избори. Не дека не знаете. Онака ме интерересираше колку Тамари би се спасиле од сите овие предвремени избори во последните години. Не дека е и тоа битно пошто за демократијата се работи.
Ај зами калкулатор и израчунај колку тамари кошта калакурница 2014 во ск па вратисе и пиши

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.247
Поени од реакции
23.835
Ај зами калкулатор и израчунај колку тамари кошта калакурница 2014 во ск па вратисе и пиши
И демек тоа менува нешто ? Колку смеете вие да убиете ? Колку ви е дозволено?
Ај земи прашај и напиши.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
И демек тоа менува нешто ? Колку смеете вие да убиете ? Колку ви е дозволено?
Ај земи прашај и напиши.
Владе, кој тоа ние ? 10 години дпмне е на власт , шо тресиш глупости , кое дозволено? Кого да прашам ? Кај се губиш жити господ? Те прашав кратко и јасно како и се предходно во врска со дпмне и ова незнаеш? :)

Како и се шо те прашав и ова незнаеш? :)

калакурница2014 , дизниленд или вашиот модерен проект како и да го викате, колку тамари кошта?

Ти види шо си пишал :)

Кај се губиш? :)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.247
Поени од реакции
23.835
Владе, кој тоа ние ? 10 години дпмне е на власт , шо тресиш глупости , кое дозволено? Кого да прашам ? Кај се губиш жити господ? Те прашав кратко и јасно како и се предходно во врска со дпмне и ова незнаеш? :)

Како и се шо те прашав и ова незнаеш? :)

калакурница2014 , дизниленд или вашиот модерен проект како и да го викате, колку тамари кошта?

Ти види шо си пишал :)

Кај се губиш? :)
Тука сум јас не се секирај. прашањето е на место само ти се спија изгледа. Ај утре посвеж ке бидиш па можи ке ти текни што те прашав. Намерно кратко го поставив, ама изгледа требаше пократко. Да ти цртам допрва извини ама мака ми е.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Тука сум јас не се секирај. прашањето е на место само ти се спија изгледа. Ај утре посвеж ке бидиш па можи ке ти текни што те прашав. Намерно кратко го поставив, ама изгледа требаше пократко. Да ти цртам допрва извини ама мака ми е.
:pos::pos::pos::pos:

Член од
12 март 2009
Мислења
20.415
Поени од реакции
16.634
не им беше битна Тамара, се демонстрираше против Тодоров... а поголем ефект ќе се постигнеше место за организирање демонстрации да се дособереа пари за Тамара...
Патем официално има што е причина на смрта на Тамара, дали некој направи ново медицинско вештачење и го поби официјалното или само произволно се користи Тамара за политички маркетинг ?
И доста веќе од проѕирна гебелсова пропаганда на опозицијата ...Дури и кај сообраќајките, се демонстрираше само за Фросина а за Кристиан НЕ, бидејќе него го усмрти возач со џип од Студеничани ...

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.247
Поени од реакции
23.835
Не дека сум изненаден. Напротив не очекував ништо повеќе од тебе.[DOUBLEPOST=1462579788][/DOUBLEPOST]
не им беше битна Тамара, се демонстрираше против Тодоров... а поголем ефект ќе се постигнеше место за организирање демонстрации да се дособереа пари за Тамара...
Патем официално има што е причина на смрта на Тамара, дали некој направи ново медицинско вештачење и го поби официјалното или само произволно се користи Тамара за политички маркетинг ?
И доста веќе од проѕирна гебелсова пропаганда на опозицијата ...Дури и кај сообраќајките, се демонстрираше само за Фросина а за Кристиан НЕ, бидејќе него го усмрти возач со џип од Студеничани ...
Стварно. Не помислив на тоа. Како ли само сум пропуштил такво нешто.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom