- Член од
- 31 јануари 2014
- Мислења
- 5.169
- Поени од реакции
- 2.272
Катица се чисти од вчерашното мрсење, повеќе информации утре.Има ли некои новости од ОЈО околу истрагата за смртта на Крпач?
Катица се чисти од вчерашното мрсење, повеќе информации утре.Има ли некои новости од ОЈО околу истрагата за смртта на Крпач?
Истражувањето за Крпач го врши вистинското легално уставно Основно Обвинителство.Катица се чисти од вчерашното мрсење, повеќе информации утре.
Види сега, ова се вонредни околности. Ова не е некој човек заглавил во долгови па се убил и тоа е тоа. Ова мора да се испита еднаш два пати три пати од повеќе од еден експерт. Вчера некој ми кажа дека жена му од УБК го убила. Тоа е основа за добар трилер филм.Врска Коста Крпач - колку време им треба од МВР да испитаат дали се работи за убиство или самоубиство
Обично 1 истрел е доволен кога е чисто самоубиство, а кога е самоубиство во заседа троа појќе
za razlika od tvojata trendo wannabe `neutralnost`?Се разбрал овој Zee German. Политички аналитичар пар екселанс. Уставен бил единствен кој не бил под капата на ВМРО ама заборава да каже дека беше под капа на СДС на пример. Све разбрал, плус најмногу сакам хронологии од типот 15 април тоа и тоа 20 февруари она и она. А помеѓу што се случувало и уште побитно позади на маса што се дешавало тоа нема врска. Па на крај и психијатри и богови и што уште не препорачува. Тоа е таа шаренаТА револуција.
Не, јас отворено си кажав дека сум симпатизер на ВМРО-ДПМНЕ. На следните избори доколку е ситуацијава ваква каква што е би гласал за ВМРО-ДПМНЕ повторно затоа што подобра опција нема во моментов а според мене негласање никогаш не е опција. Другиве тука глумат неутралност а секој ден као спонтано отвараат теми против власта а се претставуваат за неутралци и од таа позиција многу лесно е да критикуваш.za razlika od tvojata trendo wannabe `neutralnost`?
zosto potocno si simpatizer na dpmne?Не, јас отворено си кажав дека сум симпатизер на ВМРО-ДПМНЕ. На следните избори доколку е ситуацијава ваква каква што е би гласал за ВМРО-ДПМНЕ повторно затоа што подобра опција нема во моментов а според мене негласање никогаш не е опција. Другиве тука глумат неутралност а секој ден као спонтано отвараат теми против власта а се претставуваат за неутралци и од таа позиција многу лесно е да критикуваш.
Јас сум целосно за смена на ДПМНЕ од власт, и за спречување на криминалот и крадењето на имотот на државата (и на граѓаните). Можеш ли да ми објасниш подетално како тоа ќе се постигне со избегнување на следните избори?dali sfakjas deka nezavisno od tvoite pobudi, da se glasa na slednite izbori znaci da im se potvrdi nivnata umobolna ideja deka treba i ponatamu da kradat?
ако не отидат во ЕУ балканците, местото ќе им го фатат индијци, кинези или уште полошо - арапи и африканци ... всушност тие си одат за друго, тука кај нас а и во ехЈу, има класа привилегирани паразити со големи плати, со фиктивни професии без никаква одговорност ... тие се и први да бараат покачување на плати ... значи егзодусот не е политичка туку струковна дискриминација...Малку оф-он топик.
Доколку влеземе во ЕУ ќе има уште повеќе иселени. Тоа се случува во сите земји кои влегле во ЕУ со помал просечен стандард. На пример, во 2015, 2.5 милиони Бугари работеле надвор од Бугарија споредено со 2.2 милиони Бугари кои работеле во Бугарија.
editiranoЈас сум целосно за смена на ДПМНЕ од власт, и за спречување на криминалот и крадењето на имотот на државата (и на граѓаните). Можеш ли да ми објасниш подетално како тоа ќе се постигне со избегнување на следните избори?
Доврши го постот ајде: Целосна смена на дпмне и горење на сдс во печка за топење железо со што дпмне ќе мора пак да дојде на власт. Цепки ти е постов, не ли ти е срам вака да пишуваш?Јас сум целосно за смена на ДПМНЕ од власт, и за спречување на криминалот и крадењето на имотот на државата (и на граѓаните). Можеш ли да ми објасниш подетално како тоа ќе се постигне со избегнување на следните избори?
може и со избори...шарените преку дедо сорос ќе организираат запрашување на Скопје со хем.траилси, од специален нато авион што лета ниско на 1500 метра, а со кој супстанци ќе се промени гласачкото расположение...дејството ќе трае 2-3 дена, после и не е битноЈас сум целосно за смена на ДПМНЕ од власт, и за спречување на криминалот и крадењето на имотот на државата (и на граѓаните). Можеш ли да ми објасниш подетално како тоа ќе се постигне со избегнување на следните избори?
editirano
Одговорено овде:Доврши го постот ајде: Целосна смена на дпмне и горење на сдс во печка за топење железо со што дпмне ќе мора пак да дојде на власт. Цепки ти е постов, не ли ти е срам вака да пишуваш?