Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Катица се чисти од вчерашното мрсење, повеќе информации утре.
Истражувањето за Крпач го врши вистинското легално уставно Основно Обвинителство.

B

Bafra

Гостин
Врска Коста Крпач - колку време им треба од МВР да испитаат дали се работи за убиство или самоубиство :confused:

Обично 1 истрел е доволен кога е чисто самоубиство, а кога е самоубиство во заседа троа појќе :cautious:

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Врска Коста Крпач - колку време им треба од МВР да испитаат дали се работи за убиство или самоубиство :confused:

Обично 1 истрел е доволен кога е чисто самоубиство, а кога е самоубиство во заседа троа појќе :cautious:
Види сега, ова се вонредни околности. Ова не е некој човек заглавил во долгови па се убил и тоа е тоа. Ова мора да се испита еднаш два пати три пати од повеќе од еден експерт. Вчера некој ми кажа дека жена му од УБК го убила. Тоа е основа за добар трилер филм.

Член од
6 април 2005
Мислења
2.959
Поени од реакции
3.099
Се разбрал овој Zee German. Политички аналитичар пар екселанс. Уставен бил единствен кој не бил под капата на ВМРО ама заборава да каже дека беше под капа на СДС на пример. Све разбрал, плус најмногу сакам хронологии од типот 15 април тоа и тоа 20 февруари она и она. А помеѓу што се случувало и уште побитно позади на маса што се дешавало тоа нема врска. Па на крај и психијатри и богови и што уште не препорачува. Тоа е таа шаренаТА револуција.
za razlika od tvojata trendo wannabe `neutralnost`?

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
za razlika od tvojata trendo wannabe `neutralnost`?
Не, јас отворено си кажав дека сум симпатизер на ВМРО-ДПМНЕ. На следните избори доколку е ситуацијава ваква каква што е би гласал за ВМРО-ДПМНЕ повторно затоа што подобра опција нема во моментов а според мене негласање никогаш не е опција. Другиве тука глумат неутралност а секој ден као спонтано отвараат теми против власта а се претставуваат за неутралци и од таа позиција многу лесно е да критикуваш.

Член од
6 април 2005
Мислења
2.959
Поени од реакции
3.099
Не, јас отворено си кажав дека сум симпатизер на ВМРО-ДПМНЕ. На следните избори доколку е ситуацијава ваква каква што е би гласал за ВМРО-ДПМНЕ повторно затоа што подобра опција нема во моментов а според мене негласање никогаш не е опција. Другиве тука глумат неутралност а секој ден као спонтано отвараат теми против власта а се претставуваат за неутралци и од таа позиција многу лесно е да критикуваш.
zosto potocno si simpatizer na dpmne?
radi momentalnite politiki? radi slavnoto minato? radi nacinot na koj ja vodea zemjata poslednive 10 godini? radi negledanjeto druga podobra alternativa od nivnoto kradenje?
dali sfakjas deka nezavisno od tvoite pobudi, da se glasa ZA VMRO na slednite izbori znaci da im se potvrdi nivnata umobolna ideja deka treba i ponatamu da kradat?
edit

Последно уредено:

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.231
Поени од реакции
34.815
dali sfakjas deka nezavisno od tvoite pobudi, da se glasa na slednite izbori znaci da im se potvrdi nivnata umobolna ideja deka treba i ponatamu da kradat?
Јас сум целосно за смена на ДПМНЕ од власт, и за спречување на криминалот и крадењето на имотот на државата (и на граѓаните). Можеш ли да ми објасниш подетално како тоа ќе се постигне со избегнување на следните избори?

Член од
12 март 2009
Мислења
20.428
Поени од реакции
16.641
незнам дали постот е избришан, ама гледам тој на кој реплицирав стои, можно не се пратил...
Малку оф-он топик.
Доколку влеземе во ЕУ ќе има уште повеќе иселени. Тоа се случува во сите земји кои влегле во ЕУ со помал просечен стандард. На пример, во 2015, 2.5 милиони Бугари работеле надвор од Бугарија споредено со 2.2 милиони Бугари кои работеле во Бугарија.
ако не отидат во ЕУ балканците, местото ќе им го фатат индијци, кинези или уште полошо - арапи и африканци ... всушност тие си одат за друго, тука кај нас а и во ехЈу, има класа привилегирани паразити со големи плати, со фиктивни професии без никаква одговорност ... тие се и први да бараат покачување на плати ... значи егзодусот не е политичка туку струковна дискриминација...
Тука нема да останат млади и стручни , туку ќе останат паразити шарени...

Член од
6 април 2005
Мислења
2.959
Поени од реакции
3.099
Јас сум целосно за смена на ДПМНЕ од власт, и за спречување на криминалот и крадењето на имотот на државата (и на граѓаните). Можеш ли да ми објасниш подетално како тоа ќе се постигне со избегнување на следните избори?
editirano

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Доврши го постот ајде: Целосна смена на дпмне и горење на сдс во печка за топење железо со што дпмне ќе мора пак да дојде на власт. Цепки ти е постов, не ли ти е срам вака да пишуваш?

Член од
12 март 2009
Мислења
20.428
Поени од реакции
16.641
може и со избори...шарените преку дедо сорос ќе организираат запрашување на Скопје со хем.траилси, од специален нато авион што лета ниско на 1500 метра, а со кој супстанци ќе се промени гласачкото расположение...дејството ќе трае 2-3 дена, после и не е битно:D

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.231
Поени од реакции
34.815
Доврши го постот ајде: Целосна смена на дпмне и горење на сдс во печка за топење железо со што дпмне ќе мора пак да дојде на власт. Цепки ти е постов, не ли ти е срам вака да пишуваш?
Одговорено овде:
http://forum.kajgana.com/threads/Протести-низ-Македонија-Генерална-дискусија.81110/page-22#post-7699490
Пошто ништо за СЈО не дискутирате, цело време сте во офтопик. Непотребно, кога веќе си има генерална тема за моментите кои не се директно поврзани со СЈО.

Член од
1 септември 2014
Мислења
625
Поени од реакции
606
Може и со затворање на братучедите, помал е трошокот од то шо го имаш наведено и ефектот ќе биде постигнат.

Член од
6 април 2005
Мислења
2.959
Поени од реакции
3.099
kako e mozno ivanov da vika deka nema praven osnov da ja povlece svojata odluka?
dali ako on utre odluci deka romite treba da se istrebat, i posle eden den rece `abe nemam praven osnov da ja povlecam odlukata`, dali i toa kje drzi?
nekoj nekogo ebe u zdrav mozok tuka.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom