Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 12.163
- Поени од реакции
- 22.618
- Локација
- Скопје - Македонија
- Веб-сајт
- www.youtube.com
што е ова инвазија од скаузери во фан клубов?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фаул? Јас разбирам дека игра Јунајтед ама малку треба да си објективен некогаш.
Добро де, човек не смее да згреше... А шо дремете у наш фан клуб, победивте денеска па чекате сеир да фаќатеГледај ја успорената зумирана снимка. Ф од фаул нема.
Уште не знам како не може да признаете дека Нани за крилава годинава е измислен
Нани за Љамчески не е измислен..Уште не знам како не може да признаете дека Нани за крилава годинава е измислен
Нема кој да игра место него. Еве Валенсија пустиот две утакмици по ред вади центаршутеви ала Бекам ама шо кога бил со една нога, не го бива за крило. За таму Лингард е створен оти е без ниту една...Да, играта е побрза со него но едноставно да се зачудиш колку глупо створење е Лингард.
Никoј не нaвaлувa, сaмo иритирa фaктoт декa земa oгрoмнa плaтa зa дa стoи нa терен. Бaрем дa изгледaше мaлце зaинтересирaнo нa нaтпревaрoв, мoжеби ќе имaвме и некoјa преднoст.Не знам што сте навалиле на Руни и Лингард кога 3 гола примаме зашто Рохо си го собира вратчето или воопшто не скока на топки од центаршут. Прво Велбек ни даде таков гол, па Алдервилд, па сега Морган. Сите овие Рохо ги чуваше, т.е требаше да ги чува.
Иде топка од корна, овој гледа каде му е Морган, а не каде иде топката.