HearthStone

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.207
Поени од реакции
25.402
Абе ајде се да им ебам на Blizzard ради сервериве, 4 партии по ред губав во ranked зашто ми паѓа играта и не може да се реконектира. Кур да ми пушат!

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Отворив 53 бустери сега. Резултати:

Плус Anomalus од Мејџ, ама се разочарав него кога го видов, па не направив скриншот :D
Задоволен сум, 5 леџендари и 12 епик од 53 бустери. И од следните 10 од квестовите уште нешто да се падне и пресреќен ќе бидам :X3:

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
Во фри паковите ми се падна само еден легенд-Anomalus,а потрошив околу 8000 прашина за Twin Emperor,Yogg-Saron(Страшно интересна карта),Xaril-Poisoned Mind и плус ја крафтав и Силвана(за која мислам дека со новава експанзија нема дек во кој нема да се користи) и неколку други помали карти со што направив 3 добри дека.Со C'Thun Druid партали правам во 10 партии имам 7 победи и тоа сам си го искомбинирав декот :cool:.
Со новава експанзија играва станува доста поинтересна и делува ветувачки.
И добра работа е што на Арена обавезно се добива кард пак од новава експанзија па и така ке присоберам добар дел од картите.

Член од
1 јуни 2014
Мислења
191
Поени од реакции
281
Rng крш и кaј мене,вчерa сo се квестoви и гoлд oтвoрив 53 packs и ми дaде сaмo 3 леџендaрис и тoa кoј oд кoј беa... Nat darkfisher (oдмa oтиде зa дaст), Malkorok (warrior) i Boogeymonster.Втoриве двa незнaм дaли дa ги дисенчaнтaм,ќе пoчекaм дa видaм дaли ќе се игрaaт вo некoи декoви.

B

beaverknight

Гостин
Rng крш и кaј мене,вчерa сo се квестoви и гoлд oтвoрив 53 packs и ми дaде сaмo 3 леџендaрис и тoa кoј oд кoј беa... Nat darkfisher (oдмa oтиде зa дaст), Malkorok (warrior) i Boogeymonster.Втoриве двa незнaм дaли дa ги дисенчaнтaм,ќе пoчекaм дa видaм дaли ќе се игрaaт вo некoи декoви.
Boogeymonster праи му DE, Malkorok тешко дека ќе види игра у некој Вориор дек.
Twin Emperor, Staghelm, и N'Zoth се топ тиер, барем за сега.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Hearthstone Screenshot 04-28-16 15.15.37.png

Пробајте нешто вакво. Јас овој до сега го играв највеќе, и мислам дека 80% од партиите во кои го изиграв Yogg, ми донесе победа. Уште Cabalist's Tome ми фали за поинтересен да е :D

И со C'Thun има ептен интересни партии. Ми остана уште во Warrior и Rogue да го пробам. Еве нешто од прееска :D

B

beaverknight

Гостин
Еве нешто и од мене

upload_2016-4-28_15-28-50.png

Моментално сум 11-2 на ранк 5, сеуште не сум сигурен за Feral Rage, мада ме спаси против Freeze Mage една партија, тие 16 армор значеа доста.
А и прилично е cheap деков, slower meta they said :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Вчера стигнав на две победи до леџенд, и почнав да губам. Денес еве цел ден сум заглавен на ранк 2 и не иде :place:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom