Ахахахах ме утеши сеа ми еба мамата... ме утепа!
ја сум свесен дека сум зел кинез.. нов мотор за 900 евра јеби га нема никаде брат... тоа е што е е сеа шо викаш на кој како ке му се погоди... ја на почетокот уште 300 километра не поминав имав проблем со електрониката и сега после цела година еве го истиот проблем... сум слушнал дека си ја имаат таа мана со електрониката а со друго за бензин и слични работи не сум чул... со баотијанот носат исти машини ама не се исти во преносот позади кај тркалото - тука имаат малку разлика - баотијанот е појак и побрз за разлика од овој. - и 60 да оди не ми пречи за низ град толку и треба у принцип немаш потреба за повеќе али сеа ја шо сакам да оди е сасвим трета работа... и да е 50 максимална нема назад јбг ке си се помирам

немам време кога да го отворам да видам за граничниците ама ке биде и тоа...
п.с електрониката и сега моментално ме заебава

а првиот пат кога го остаив у сервис у тјунинг центар мама му ебаа на моторот па му се жалев на чоекот шо го земав од него директно од гамачи за на крај он да го среди..
у тјунинг центар пошто се све мајсторишта да не ти кажам што се пробаа да напрааат... - плус ваделе нови делови ставале стари (од проблем со електроника они си го зеле новиот карбуратор а ми акнале со што ме извадија од такт !!! )