Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 декември 2011
Мислења
353
Поени од реакции
210
Нема грешка
Нека повели да излезе на избори кои ги бара а избегнува како ѓавол лук па нека ја средува државата незаземајќи страна,а сите знаеме дека тоа не му е проиритет.
Приоритет му е нелегално и насилно без избори да дојде на власт да продолжи да ја краде државата
прво никад не бил на власт па да да продолжи да ја краде државата, за разлика од овие што ја крадат 10 години. второ, ме заболе што му е приоритет, никој не може да дојде на власт додека не се среди државава и нема нормални избори без човечиња, без куртон пропаганда што искача од фрижидер и без притисоци врз администрација да донесат 10 луѓе или ќе ги бркаат. ебате глупите со тоа заев се плашел од избори. ако знаете вие што се вистински демократски избори јас ќе се обесам. и во северна кореја има избори, и ким јонг увек тепа. 90 посто од овие што се на улица не го сакаат заев, сакаат само да си идат мафијашиве. после кој сака нека биде, се додека не го прави истото.

Последно уредено:
Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
прво никад не бил на власт па да да продолжи да ја краде државата, за разлика од овие што ја крадат 10 години. второ, ме заболе што му е приоритет, никој не може да дојде на власт додека не се среди државава и нема нормални избори без човечиња, без куртон пропаганда што искача од фрижидер и без притисоци врз администрација да донесат 10 луѓе или ќе ги бркаат. ебате глупите со тоа заев се плашел од избори. ако знаете вие што се вистински демократски избори јас ќе се обесам. и во северна кореја има избори, и ким јонг увек тепа. 90 посто од овие што се на улица не го сакаат заев, сакаат само да си идат мафијашиве. после кој сака нека биде, се додека не го прави истото.
Да де, така и дојде овој на власт. Само да не е Бранко. Само да не се СДСМ. Немало ништо полошо од СДСМ. 25 години не научивте дека се гласа за, а не против.
Тоа е, прост народ не е способен да размислува државнички.

Член од
22 декември 2011
Мислења
353
Поени од реакции
210
Да де, така и дојде овој на власт. Само да не е Бранко. Само да не се СДСМ. Немало ништо полошо од СДСМ. 25 години не научивте дека се гласа за, а не против.
Тоа е, прост народ не е способен да размислува државнички.
епа да го оставиме уште 50 години да пљачка ако не.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Тоа е тоа, за да ги одложат изборите треба да има вонредна состојба, можеби сега во Виена ќе се договорат како да го изведат тоа ... еве ГДОМ пренесоа дека се спремни во четврток.

• Ми се допаѓа
Reactions: DB.
Член од
12 март 2009
Мислења
20.472
Поени од реакции
16.674
Ако не грешам и Сопот и Телеком се побарани од страна на СЈО. Телеком ЈО не го дава , рочиштето за Сопот знам дека беше одложено бидејќи СЈО требаше да го превземе.Слушнавме од чиј шлиц излегувале обвинителите на ЈО, не е на Бејли или на Али.
mnogu umen se praiš...slučajot SOPOT e kompletno od vremeto na sdsm, od istražna postapka do pravosilna... a vo bombite imalo kako jankulovska vo razgovor so nekoj kažuva deka luđeto vo zatvor se možebi nevini ... znači greškata za SOPOT e na mvr i pravosudstvoto na sdsm, vo predhodniot period, sega SJO može samo Revizija da prai. Ti pišav zošto mislam deka Telekom JO ne go dava, no JO ne može da go spreči SJO da si pravi istraga, dokazite se vo usa sud, ne vo naš... ama okolu Telekom e samo zaebancija, zošto usa zamolči za toj slučaj , a koj treba da bide PRV za postapuvanje i sankcii...

Член од
19 март 2013
Мислења
825
Поени од реакции
601
Офтопик

Шкотите и Баските си ги имаат доволно остварено нацоналните права во државите во чиј состав се, курдите ќе добијат држава наскоро.
Шкотска си имаше референдум. Сами си ја одбраа таа судбина. Инаку Шкотска е официјално држава во Обединетото Царство, со свој зачуван јазик и култура, признат и од самата кралица. Како и Велс.
И Баските сакаат референдум да прават па ќе видиме.
Што се однесува со Курдите, Oбама ќе си расипе партнерство со Ердоган ако спомне за тоа.
Изговори, изговори... И на нас ќе ни најдат некој. Како беше, не може секое племе да има држава?

Член од
1 септември 2014
Мислења
625
Поени од реакции
606
Спас, почитување и имплементација на договорот од Пржино, а не постигнување нов договор за излез од политичката криза во Република Македонија. Ова ќе биде целта на новата лидерска средба на првите луѓе на четирите најголеми политички партии ВМРО-ДПМНЕ, СДСМ, ДУИ и ДПА што во организација на еврокомесарот за преговори за проширување Јоханес Хан и тројцата европратеници Иво Вајгл, Ричард Ховит и Едвард Кукан во петок (22 април) ќе се одржи во Виена, објави МИА.

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Ова земја заслужи прво Банкрот, да страдаме сите. Па после некој си период да се реши таа криза, и да се вратиме во нормала.
Друг начин за да почнат да размислуваат луѓето нема.

Се недевам, ко ќе осетиме сите на своја кожа, поинаку ќе размислуваме за иднината на Македонија, и нема да си дозволиме уште еднаш да дојди до ваква состојба.

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
зар може нешто убаво вие да посакате...

љубов мафо, љубов е потребна, ете за почеток фати си девојка од десницата :angel:
Не пишав јас вие или не, искоментирав од сосем друга гледна точка.

Се додека се крстиме во партијата , Македонија ќе тоне.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Не пишав јас вие или не, искоментирав од друга гледна точка.

Се додека се крстиме во партијата, Македонија ќе тоне.
Ајдее дее, до пред некој пост се крстеше во зоки заев, сеа државата била побитна ?

значи државата пред сдсм и вмро, така ?
ми се свиѓа ако искрено така мислиш ама
немој да мењаш пак ставови, да ставаш партиски интереси пред државни

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Сериозно контрашиве денес ќе организирале "масовен" протест пред Собрание?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom