- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.763
- Поени од реакции
- 85.771
close, but no cigarЈугославија?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
close, but no cigarЈугославија?
Тогаш не знам за што точно зборуваш.close, but no cigar
евеТогаш не знам за што точно зборуваш.
Ако досега се иселија 500000 македонци од Македонија, тогаш несомнено, ако некогаш станеме Бугарија ќе се иселат 1.5 милион македонци од Македонија.
За жал така е, на крајот ќе останеме само најтврдоглавите - јас и нашиот премиер господинот Никола Груевски. Заедно ќе одиме на помен на Мара Бунева и нема никој да не закача.Ако досега се иселија 500000 македонци од Македонија, тогаш несомнено, ако некогаш станеме Бугарија ќе се иселат 1.5 милион македонци од Македонија.
Ти и тие шо ќе останете, не заборавајте да ја изгасите ламбата кога ќе заминат сите![]()
Но веќе имаме таков. Можеби за нашиот премиер господинот Никола Груевски некои велат дека малце е построг, ама е чесен, домаќин човек, секогаш на браникот на националните вредности. Вистински лав, а не како црпнатиот зајак во лавовска кожа а без лавовска опашка.Јас ќе бидам некорумпиран! Суров тиранин ама честит.
Плус, у денешно време кај што можеш да се декларираш како апачи хилихоптер, стварно мислите дека ЕУ или САД ќе дозволи некој народ да не смее да има држава?
Шкотска си имаше референдум. Сами си ја одбраа таа судбина. Инаку Шкотска е официјално држава во Обединетото Царство, со свој зачуван јазик и култура, признат и од самата кралица. Како и Велс.Прашај ги Шкотите, Курдите, Баските...