Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе, одма се запалисте :D Тепасмо, од 1 до послеѓну минуту контрола над резултат Мишановиќ много добро одигра, сигуран сам дека у послеѓни 5 године не е играја овакој добро, а да не е противник од ранг на Струмицу и Бест :)

Шала на страну, Србиновски се покажуе како много добро решение за клупу и прашање е што би било кд би бија од почетак на сезону сс нас :)
Такви прашања су сувишни сга концентрација на среду !!

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Прекинуе се бојкот у среду колко што слушна,очекуе се 1000-1500 Аеродромци да дојдев.

Нека биде празник на кошарку,а Боки Боленце реши гу утакмицу сас тројку од таблу:oeoeoe:

Иако ни намалива у заѓну четвртину никад не се осеќаше дека можев да не стигнев. Иако имам замерку за второ полувреме , сфатив га много неозбиљно требаше одморни да запнев да се зголемуе разлика а не да ги оставав на шут сами. Тија црнци куде ги наваѓав и овија и Карпош па за кур не ги бива кд ги се игра одбрана агресивна и сс презимања добри како у прво.
Боки вероватно најлошу и Караколев гу изиграва а Марче и Неша најбољу. Не знам кд Боки не му идеше што не га извади а Неша појде му и први пет минута и после дури у втору га пушти а гледаше се дека тешко га чував на пик ен рол. Изненади ме не сам, очекуваја да има муда да изигра мушки :D

У среду пред 1700 у салу, около 7200 аеродромца ке дојдев...
Караколев изигра феноменалну одбрану, не мога да гу убоде од таблу неколко пута.
Црна мамба се пензионира, остануе бела мамба да хара с дабл-дабл.
Требаше ли на Бокита да не му иде за да добие Мишановиќ минутажу и поново заврши с 20+ поена? Добро е што га користи у стартну, делуе доста поуиграно и форсирај му пик-н-рол.
МЗТ пада ако се понови игра од прво полувреме днска.
Респект за Кумани днска, солидно шоу.

Драган Раца у среду ќе е на утакницу :D Кој га препознае добива Милку !!

Јавно кажују дека ако освоимо титулу ке ги изеду сви гомна што сам ги исраја за Мандиќа, плус ке га воду у кафану и молу га да ме одблокира на фејсбук! :D

Последно уредено:
Јавно кажују дека ако освоимо титулу ке ги изеду сви гомна што сам ги исраја за Мандиќа, плус ке га воду у кафану и молу га да ме одблокира на фејсбук! :D
Вуле е човек од карактер, затој џабе ти е да се надаш дека ќе те одблокира :( Нејќу да ти га кршу филм, ама помири се сс тој дека више ти и Вуле нема да се пријатели на фб :(

Вуле е човек од карактер, затој џабе ти е да се надаш дека ќе те одблокира :( Нејќу да ти га кршу филм, ама помири се сс тој дека више ти и Вуле нема да се пријатели на фб :(
А ако му кажу сигурицу Италијанска лига 4.50 коефициент (n):icon_lol:

Значи у Среду најбитна утакмица до сга за нас реално можемо да ги тепамо а и треба кд успеамо у прв дел сс никакву екипу и никакву игру зашто да не сга. За нас е добро Фени да ги тепа Соколи и ми да си тепамо и да се га осигурамо 2 место :D

Још Кур4а да се смири с'с Анета, Шоне да гу прати плату на мајку му преко Вестерн Унион и на селскога Фуркана Алдемира - Мачкита да му пројде рука и Пали се машина...

btw. Марјан Јанески има 13 букве исто како НАЈБОЉИ ЦЕНТАР

СЛУЧАЈНОСТ????! Не би кажаја...

Според мене кључни 3 елемента у игру за наш тим ќе бидев:
1. Одбрана над Дреновца
2. Рола на Мишановиќа
3. % на Бокита
4. Градење на дефанзиван скок Буниќ/Урош у кој треба цела екипа да помага...

Овија 4 ако ги испунимо солидно, имамо шансе за победу, значи не мора одлично веќ солидно.

Овија 4 ако ги испунимо солидно, имамо шансе за победу, значи не мора одлично веќ солидно.
Никако не треба да се забрави Дамјан

Сс ролу на Мишановиќа на тој и мислеше, ама ќе треба помош од Бокита, Мацкита и Бјелиќа :)[DOUBLEPOST=1460932035][/DOUBLEPOST]
Никако не треба да се забрави Дамјан
Ќе дојде кумановка у салу коју гу снимаја док гу е.аја и ќе му падне концентрација :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom