https://youtu.be/AzeW404QjVc Еве видео и од ФК Вардар пред малку објавено
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да чекаме снимка од Вардар, ама веќе ги видовме шансите на Шкендија, тие не можат веќе тоа да го кријатНе знам другар,можеби си во право..јас само ги гледав шансите на видеото постирано од Али Паша
Тие беа интелектуалци. Еден од нив мислам дека е глумец. Глуми лудило.П.с. немој жити се да правите споредба со дуелот Вардар-Слога кога наместо управата на Слога, си имаа донесено 5-6 члена на Шверцери кои се тагнуваа од стадионот.
Се обиделе сиротите да камуфлираат со 6-7 нафрлувања или „додавања“ до голманот на Шкендија...затоа тоа статистиката на крај Шкендија 20 удари , 7 во рамките на голот, Вардар 11, дури 8 во рамките на голот, сите додавања и центаршутеви ги сметале како удари во рамките на голотhttps://youtu.be/AzeW404QjVc Еве видео и од ФК Вардар пред малку објавено
Јас прво да кажам само дека воопшто не сум навивач на Вардар,баш напротив имав неколку закачки со Комитите порано низ форумов..Нвм,на клипот минимум 3 шанси на Вардар не се прикажани,едната на самиот почеток во 30-та секунда,уште една во прво полувреме и една во второ..Друго,анализирав и низ целиот клип неможам да го слушнам тоа фамозно националистичко скандирање,а неколку пати потенциравте како вие сте биле казнувани во Тетово и утакмиците ви биле прекинати...Едино кај што се навива националистички и се користат традиционалните скандирања е кога се случува инцидентот,мада и го заслужија тоа,ако ништо друго бар стрелецот на голот кога постигна гол се заврте накај јужна и покажуваше со прстот у стил ќутете нешто а-у и бацуваше амблеми,се глупираше..Инаку утакмицата прво полувреме беше многу поборбена,второ полувреме после инцидентот беше тапа...Падна и играта,падна и навивањето итн...Не го оправдувам инцидентот воопшто,ама по реакциите на публиката можев да заклучам дека тоа се фрустрации собирани подолго време...Еве ја „надмоќноста“ на Вардар, бар така пишуваше во Спортмедиа, дека повеќе ја заслужиле победата. Очекувам снимка и од Вардар , за да не биде дека ова снимка ги криеше шансите на Вардар
Само пази какви судии им делегираат цело време, Силекс Вардар, судија Јосип БартонКога се домаќини или тој од Кавадарци дудукот Зоранчо Темелков(дури и на дербито со нас го ставија овој) некој си Ристе Сејменов, и двајцата што ни од дома не ги знаат дека судат или Ѓорѓевски полицаецот
![]()
http://fkvardar.mk/vesti/dalibor-gjorgjevski-kje-ni-sudi-so-bregalnica
Затоа пак Мечка ќе го суди Силекс Шкупи, натпревар важен во битка за титула
Па ќе лежат бе! Што очекуваш кога нерешено за нив е поволен резултат. Криви се нашите што не ги притиснаа па да дадат втор гол. Ваков слаб Вардар да не можеш да тепаш а сакаш титула да освоиш. Епа нема![DOUBLEPOST=1460910081][/DOUBLEPOST]Цел натпревар навреди на национална основа, педерчето од судија ниту еднаш не го прекина мечот да ги опомени циганите.
На нас за едно извикување на национална основа одма ни го прекинуваат мечот и не опоменуваат.
So se blamiras be, so praes sporedbi za navredi protiv FFM i pesni za Albanija, ako vas vi prekinale za FFM toa posto se navredile samit, kazi mi zasto ne vi prekina koga skandiravte mrtvo siptarr i abre makedonce. Samo sto gleav kuka na fudbalot i isto glup mi izgledas ko spasevski i ovoj voditelot, prijavi se za gostinТи бе најде за ова да збораш ?
Секој меч на Шкендија се пее за голема албанија, нешто повикувате на тоа, ама на судиите до уво не му стига, скандирања и ред други работи, за пароли, кореографии, нема демек контролори да видат шо вадат навивачите, после мечот нема ниту еден записник за вас за било што..Дај бе не се прај матуф со сила, ние во Прилеп 3-4 пати викнавме ФФМ мафија, во тие мигови 2 пати го прекина мечот и кажаа уште еднаш ако се прекини за тоа и толку ќе биде нема да продолжи, на Комити во Маџари за тој еден натпис ФФМ Мафија на едно црно платненце на кое едвај тие го читаат мечот не почна дури не се тргни.
Зошто вас не ви го прекинаа мечот со Ренова минатото коло исто скандиравте за вашиот филм за таа албанија ни на сон нема да ви се освари тоа барање или Мечкаровски се праеше матуф ? Факт е дека нашите судии се плашат да прекинат меч во Тетово, оти си мислат нема да излезат од таму, во нормална држава ова не се случува...
Зато не ми отворај муабет на оваа тема, заштитени сте како белата мечка овде...