Македонско фудбалско првенство 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во првата лига?

• Вкупно гласачи
    165
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Наредната недела ќе се реши... Се враќа Хамбарот за таа, ваљда и Пачовски мада пак ќе биде горе доле нешто вакво.

Lezea kako piiicki po teren da izgubat vreme.

Shkendija dokaza deka se najdobri... a vo poslednoto kolo koga boli najmnogu nema sto da ve spasi togas ke ja izgubite titulata...
Глупчо глупав, нема у последно коло да играат, ќе играат наредна недела, 2 коло е тоа.И со шо тоа Шкендија докажала дека са најдобри коа не победиа и са 2 поена позади ВАРДАР???

Najjako 2 minuti prodolzenie,a istite pomina lezejki toj edniot sto go izvadija so nosilki..Haha

Глупчо глупав, нема у последно коло да играат, ќе играат наредна недела, 2 коло е тоа.И со шо тоа Шкендија докажала дека са најдобри коа не победиа и са 2 поена позади ВАРДАР???

Glupco glupav, retardiran, do denes site znaevme deka posledno kolo igraat Varkur i Shkëndija. Idi setaj po parkot, a i da napagjajte rakovodsvta na klubovi hahaha cigani

Чим имало тепачка во ложата на Јужна и покрај нерешениов резултат, титулата оди за скопските црвено-црни според мене. Ова мислење го темелам на сезоната кога се јадеа со Беласица, на покоен Бате Ване му ја дупнаа главата во истата ложа и Вардар стана Шампион. :D
И таа утакмица заврши 1-1. :D
Ова на Вардарциве им е тактика :icon_mrgr:.

Na svoj teren lezea ejjjjj da izgubat vreme hahahaahahah ccc

Najjako 2 miniti prodolzenie,a sitite pomina lezejki toj edniot sto go izvadija so nosilki..Haha

А вие успеавте да направите шанса. Него кога стопира предходно за ваш еден па ја рогнавте до голман што тогаш? Глупости, се виде дека горе доле тука сме со тоа што нас ни фалеа Хамбарот, Блажевски, Мијушевиќ и Пачата а вас Буба... Гол примивме по наша грешка што доколку ја имавме првата одбранбена постава може и немаше. Вие примивмте по наша акција. Горе доле тоа е тоа.

Na svoj teren lezea ejjjjj da izgubat vreme hahahaahahah ccc

Па ќе лежат бе! Што очекуваш кога нерешено за нив е поволен резултат. Криви се нашите што не ги притиснаа па да дадат втор гол. Ваков слаб Вардар да не можеш да тепаш а сакаш титула да освоиш. Епа нема![DOUBLEPOST=1460910081][/DOUBLEPOST]Цел натпревар навреди на национална основа, педерчето од судија ниту еднаш не го прекина мечот да ги опомени циганите.
На нас за едно извикување на национална основа одма ни го прекинуваат мечот и не опоменуваат.

Glupco glupav, retardiran, do denes site znaevme deka posledno kolo igraat Varkur i Shkëndija. Idi setaj po parkot, a i da napagjajte rakovodsvta na klubovi hahaha cigani
Варкур бе хахахахахахахахахахахахахха циркузанттт оди по ѓаволите бе хахахахахаха Варкур беее ејј.Шо има да шетам по парк ко шетам со мајка ти секоја вечер.

gi sobra shkendija za prv pat 2-3 iljadi,i odmah tepaj go abdulmenaf bexheti,direktorot na shkendija...orangutani

Па ќе лежат бе! Што очекуваш кога нерешено за нив е поволен резултат. Криви се нашите што не ги притиснаа па да дадат втор гол. Ваков слаб Вардар да не можеш да тепаш а сакаш титула да освоиш. Епа нема![DOUBLEPOST=1460910081][/DOUBLEPOST]Цел натпревар навреди на национална основа, педерчето од судија ниту еднаш не го прекина мечот да ги опомени циганите.
На нас за едно извикување на национална основа одма ни го прекинуваат мечот и не опоменуваат.
Ви ја прекинаа утакмицата со Ренова претходно коло кога исто имаше навреди на национална основа?

Aloo voskari tamu imase i clenovi na Balisti koi posle dadeniot gol provociraa pa sega mozete da im otidete na poseta niz skopskive bolnici.A za igrata sto trebase da pravat nasite koga im odgovara nereseno a Skendija cel natprevar igrase pozatvoreno od Vardar

Nema problem,ke vidime,i nivnata uptava ke gi proglasime Komiti koga ke dojdat kaj nas ...Glupi,ne znaat deka koga togas treba da gostuvat

• Ми се допаѓа
Reactions: ADP
Aloo voskari tamu imase i clenovi na Balisti koi posle dadeniot gol provociraa pa sega mozete da im otidete na poseta niz skopskive bolnici.A za igrata sto trebase da pravat nasite koga im odgovara nereseno a Skendija cel natprevar igrase pozatvoreno od Vardar

Знаев дека со ова ќе се вадите, класични пички!
Кој од овие на сликата е член на Балистите. Само да се јаде гомна.
Ако не и приредат ист ваков третман и на управата на Вардар кога ќе ни гостуваат следната сезона, тогаш пак да ги тепате.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom