Не ми изгледат доверливо. По се ми се чинит дек е све ветар во магла.Dobiv odgovor od izvesna Marija Panova za sezonska rabota vo Svedska , Germanija i Finska. Nekoj dali gi znae i kakvo iskustvo ima so niv , odnosno dali sigurno dobil rabota ?
измамници се ,имам и докази и можам и на фб да ви ги посочам. ги зимат парите и после ги нема никаде . Се изнамачив додека ги најдам и да си ги вратам парите[DOUBLEPOST=1460931099][/DOUBLEPOST]Не ми изгледат доверливо. По се ми се чинит дек е све ветар во магла.
Исто и јас аплицирав/пишав на дел од фармиве ама никаков одговор.
измамници се ,имам и докази и можам и на фб да ви ги посочам. ги зимат парите и после ги нема никаде . Се изнамачив додека ги најдам и да си ги вратам паритеНе ми изгледат доверливо. По се ми се чинит дек е све ветар во магла.
Исто и јас аплицирав/пишав на дел од фармиве ама никаков одговор.
Мислам дека имаше тема отворено на форумов баш за вакви преваранти. А во последно време имам сретнато доста огласи по пазар3 и реклама5 дек одредени личности барет на некој друг Само прашање на време е кога тие ќе налетет на некоја улајца поголема од нив, па да се чудат на крај шо ги снашлоизмамници се ,имам и докази и можам и на фб да ви ги посочам. ги зимат парите и после ги нема никаде . Се изнамачив додека ги најдам и да си ги вратам парите[DOUBLEPOST=1460931099][/DOUBLEPOST]
измамници се ,имам и докази и можам и на фб да ви ги посочам. ги зимат парите и после ги нема никаде . Се изнамачив додека ги најдам и да си ги вратам парите
има 20 профила на пазар3 сите му ги знам ,ако имаш со некој пишувано кажи ми контакт ке ти кажам дали е негов да не тражам сегаМислам дека имаше тема отворено на форумов баш за вакви преваранти. А во последно време имам сретнато доста огласи по пазар3 и реклама5 дек одредени личности барет на некој друг Само прашање на време е кога тие ќе налетет на некоја улајца поголема од нив, па да се чудат на крај шо ги снашло
Немам воопшто со никој пишувано. Јас директно се обратив за работа во компанија.има 20 профила на пазар3 сите му ги знам ,ако имаш со некој пишувано кажи ми контакт ке ти кажам дали е негов да не тражам сега
im pisav i jas ali 1150 evra za u germanija ne se normalni brejhttps://www.facebook.com/IMPCJOBSMKD/posts/1804264599810219
Da spodeli nekoj informacija za lugjevo ?
Fala
kolku uplati ako ne e tajnaAplicirav i uplativ , dobiv odgovor deka vo Ponedelnik najkasno Vtornik kje znam dali sum dobil rabota .. Btw aplicirav za vo Svajcarija za berenje Grozje . Vo Ponedelnik ili Vtornik kje vi pisham odgovor i za verodostojnosta na agencijata .
1850 denari .kolku uplati ako ne e tajna
kolku uplati ako ne e tajna