Општи дискусии за ТВ серии

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.784
Поени од реакции
17.707
Brooklyn Nine Nine
Mom
The Odd Couple
Melissa And Joe
Не ми текнува баш некоја серија со група млади луѓе:cautious: Ако ти текне тебе кажи ми:D
Ништо не ми текнува апсолутно ги гледам војаџер моментално по 20940239403 пат по пола ден али ми се смачват упм :D Чекам нови епизоди од Flash, New Girl, Suits, Vikings ми е на пауза моментално нз зошто ја паузирав а е преодлична серија. Моментално ми требаат вакви комедии. Ја гледав Baby Daddy едно време одлична ми беше и неа прекинав да ја гледам... :)

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.175
Поени од реакции
2.797
Ништо не ми текнува апсолутно ги гледам војаџер моментално по 20940239403 пат по пола ден али ми се смачват упм :D Чекам нови епизоди од Flash, New Girl, Suits, Vikings ми е на пауза моментално нз зошто ја паузирав а е преодлична серија. Моментално ми требаат вакви комедии. Ја гледав Baby Daddy едно време одлична ми беше и неа прекинав да ја гледам... :)
Vikings и Big Bang ги глеам по ред. Baby Daddy ја глеав до 3та сезона и секнаа со преводите и ја баталив:D Shameless незз дали ја глеаш. Ѕирни ја, ма да не ситком, туку по 40-50 мин епизода.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.784
Поени од реакции
17.707
Vikings и Big Bang ги глеам по ред. Baby Daddy ја глеав до 3та сезона и секнаа со преводите и ја баталив:D Shameless незз дали ја глеаш. Ѕирни ја, ма да не ситком, туку по 40-50 мин епизода.
Неможам таја Big Bang не знам 100 шанси му дадов мн ме замара педерастичниот знам дека на сите му е омилен Шелдон али мн ме замара, милион шанси му дадов на серијата али добро сепак првите 6-7 епизоди само сум ги гледал и на ТВ фатив неколку во УСА мислам знам дека таја плавата женска ќе му е на овај другиот после ама нз еднсотавно како да не е за мене серијата.

Не знаев ни дека ја емитуваат Baby Daddy уште :D еднсотавно поради ништо ја паузирав интересна беше.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
koj se najdobri investigation serii? ja izgledav Mentalist dobra bese ama nisto wow.. dajte dr predlozi

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
ова што направиле со Декстер е во најмала рака смешно. После навистина одлични 1-4 сезони , ова е веќе катастрофа , 5та и 6та сезона онака ајде .. далеку од претходните но сепак ајде ги изглеав некако. Ова што се случуваше во 7ма сезона се ГЛУПОСТИ. Значи не ми се верува , исти продуценти ли беа? Како е можно ова не сфаќам .. значи заебанции за мали деца , нас гледачите изгледа не сметаат за идиоти. Не знам стварно , дупки дупки дупки насекаде .. Финалето попредвидливо досега финале па немам видено.
.. И си викам ајде се фанав на орото сеа гледај до крај да видам како ќе заврши. Пуштам прва епизода од 8ма сезона , и пази сцена. Декстер сака да пробие password на Дебра .. и прво пишува password. Не му успева , па става FUCKING PASSWORD и ја погоди. Се почуствував така идиотски , изгасив и серија и се нека иде упмм.. не знам дали ќе ја догледам.МРШ таму ебете си мајката.

.. А како тргна ми беше меѓу омилените :place:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
ова што направиле со Декстер е во најмала рака смешно. После навистина одлични 1-4 сезони , ова е веќе катастрофа , 5та и 6та сезона онака ајде .. далеку од претходните но сепак ајде ги изглеав некако. Ова што се случуваше во 7ма сезона се ГЛУПОСТИ. Значи не ми се верува , исти продуценти ли беа? Како е можно ова не сфаќам .. значи заебанции за мали деца , нас гледачите изгледа не сметаат за идиоти. Не знам стварно , дупки дупки дупки насекаде .. Финалето попредвидливо досега финале па немам видено.
.. И си викам ајде се фанав на орото сеа гледај до крај да видам како ќе заврши. Пуштам прва епизода од 8ма сезона , и пази сцена. Декстер сака да пробие password на Дебра .. и прво пишува password. Не му успева , па става FUCKING PASSWORD и ја погоди. Се почуствував така идиотски , изгасив и серија и се нека иде упмм.. не знам дали ќе ја догледам.МРШ таму ебете си мајката.

.. А како тргна ми беше меѓу омилените :place:
Догледај ја, жити се, не знаеш кој крај те чека, за толку малку кога ти останало ептен вреди :)

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Догледај ја, жити се, не знаеш кој крај те чека, за толку малку кога ти останало ептен вреди :)
Да бе , затоа гледам финалето е најслабо рејтингуваната епизода у цела серија. А и малце членови тука плукаа хаха. Не ни можам да претпоставам колку е јако. Сигурно Дебра ставила потежок пасворд и Декстер пак успеал да го пробие.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.135
Поени од реакции
37.673
Морав ова овде да го напишам, зашто темата за серијата и не е толку „разработена“: Downton Abbey дефинитивно постави стандарди кои е тешко да се достигнат не само во телевизијата, туку и во доменот на филмот. Бидејќи од последната, шеста сезона не ми беше изгледана ни една епизода, им седнав деновиве. Штотуку ја завршив седмата епизода и немате претстава колку ми е жал што ми остануваат само уште две и со тоа ќе заврши една од најдобрите телевизиски серии кои сум ги гледал: број 1 сценографија, број 1 костимографија, глумата не може подобро да се опише отколку со зборовите „меѓу најдоброто“ на екраните, но она по што е дефинитивно единствена е сценариото. Сега сум убеден дека знам што фразата „a perfect writing“ значи. Ќе се радувам ако воопшто во животот слушнам реплики барем близу било која од репликите во Downton Abbey. A true masterpiece! :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc: Препорачувам на сите кои не ја погледнале.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Солидно беше финалето на Billions, јас би рекол за првата сезона оцена 8/10.

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.371
Поени од реакции
8.947
Сте ја гледале I, Claudius? Се мислам да ја спуштам деновиве и да почнам да ја гледам. Знам дека е добра, прочитав еден куп позитивни мислења и критики, само ме интересираат и мислењата на членовите... :)

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Не сум ја гледал, ама е на мојата листа дефинитивно.

Моментално гледам една друга од BBC од снимана истиот предиод
http://www.imdb.com/title/tt0207885/
http://www.imdb.com/title/tt0207885/

Ја преопрачувам на секој љубител на историја и на тв-драми.

Kajgana Shop

На врв Bottom