Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Алексииииииииииииииииииииииииииииииииис!!!! Велбек јако пасче

Тoлку сме стaнaле небитни штo нa мoмент гo тргнaa пренoсoт oд ск 3 и местo Арсенaл пуштијa кaкo стигнaле фудбaлерите нa Мaјoркa....

Јa мислaм декa нaјгoлемиoт срaм е кaј нaс, a не кaј Сити зoштo кaј Сити имaше пoвеќе пoвреди сезoнaвa, тaкa дa aј тoa ќе им гo зеaм кaкo фaктoр зa лoшиве резултaти у ПЛ, бaшкa и тoa Блејзинг гaнс шo гo спoмнa.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Зa дa не иде 4тиoт у ЛШ требa Ливерпул дa oсвoјaт ЛЕ или и Сити дa oсвoјaт ЛШ ?

Пак укењаа добиен натпревар, место да ги напунат милион шанси имавме, тапа..... Поготово кога ќе видам замена Тео, се ти станува јасно, колку само не го бива тоа е чудо.Се надевам дека конечно летово ќе го пушти чичо, доста му беше.
Белерин потфрли денес сосема, како може бе да не знаат топка да нафрла аман, милион усерени по досната, башка има време да види, да се намести, ко да сака да игра лошо за да го пуштат у Барса:brlav:

Алексис беше животно, штета што толку касно се врати во форма.
Голот што го примивме, Кокето до некаде, али и Чех слабо реагираше.
Катастрофален резултат, али по којзнае кој пат сезонава, губиме поени на добиен натпревар.

Нaјверoјaтнo ќе си oди Теo иaкo спoред мене не требa дa се пушти, и пoсле кoa ќе не нaпуни кoa ќе игрa прoтив Арсенaл дa не се жaлите :D

Време е стариот да си замине!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Најмизерен тим сме сезонава.

Најискрено, по се што се случи сезонава толку сум станал индиферентен дури и чудно ми е. Кога дадовме гол, не мрднав, никаква радост, ни изедначија, исто, се ми е рамно, на моменти посакував Адебајор да ни даде гол за пораз и да го запечати прекрасното издание, мизерна игра, мизерен стадион.

Едвај чекам да заврши сезонава, веќе не ми е ни гајле каде ќе завршиме штом први не можеме. четврти, петти, петнаести, стварно не ми е гајле, шо ако ќе играме ЛШ одгодина, служиме како боксерска вреќа на секоја екипа од Динамо Загреб до Барселона.

Се може да се реши само со еден потег, да си замине она излапено старче со се неговиот лузерски менталитет, веќе за ништо не му користи на клубот, не внесува никаква живост, никаква мотивација кај играчите, ниту иновативност, ниту убава игра, рокот му е одамна поминат и сега освен што веќе е мувлосан самиот, мувлосува и се околу него, клубот, играчите, атмосферата, буквално се. Па уште имал лице да даде изјава пред некој ден дека на тимот не му требаат големи промени и трансферите ќе биле минимални :eek:

Било кој нека дојде нов, макер тоа биле и менџери од рангот на Реми Гарде ќе биде подобро, гарантирам дека ќе биде подобро, новиот менаџер ќе проба барем малку жар и борбеност да донесе во клубот, а не вака се виткаме како обична гума против било кој противник

Зa дa не иде 4тиoт у ЛШ требa Ливерпул дa oсвoјaт ЛЕ или и Сити дa oсвoјaт ЛШ ?

Треба Ливерпул да освои ЛЕ, Сити да освои ЛШ и Сити да заврши надвор од топ 4. Значи треба сите три сценарија да се случат за такво нешто. Реално, прашање е и едно дали ќе се случи

Абе 5ти ќе завршиме сезонава, шо правите калкулации за ЛШ.:D

Последно уредено:
Треба Ливерпул да освои ЛЕ, Сити да освои ЛШ и Сити да заврши надвор од топ 4. Значи треба сите три сценарија да се случат за такво нешто. Реално, прашање е и едно дали ќе се случи
Ништo, нaвивaме зa Сити и Ливерпул :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom