VOLK2234
еврофоб и хомоскептик
- Член од
- 16 септември 2008
- Мислења
- 5.517
- Поени од реакции
- 4.387
Примено.се извинувам, се надевам ке го примиш извинувањето.
Не си ни прв, ни последен што ми залепил етикета дека припаѓам на овие или оние.
Примено.се извинувам, се надевам ке го примиш извинувањето.
кога во Македонија постоела демократија?
Со осмолетка е вработена ќерка и?Мафо-дали можиш да ми одговориш каква е таа демокритија, владеење на правото, битка со корупција, битка со непотизам која ја прокламираш, ако се знае дека една од обвинителките на Катица си ја запослила ќерка и во СЈО, а истото го направи и досегашната претседателска на Основниот суд од мојот град. Информациите се точни бидејќи двете ми се пријателки, а со обвинителката се знам многу многу време и се гледаме по слави, гости и слични работи.
За Шо се работи не ми е јасно.
Никогаш,кога во Македонија постоела демократија?
Сега е со фунцкија?[DOUBLEPOST=1460823824][/DOUBLEPOST]Директор на службата што има поголем буџет од пола од министерствата и од каде што протекоа десетици илјади снимени разговори.
Дел од парламент, влада?Член на Извршен на ВМРО е. Сеуште има политичка функција.
Го мразите каодемек западот ама добри им се кредитите, така?Прво научи правописно како се пишува "не може", па после научи од кого зема кредити Македонија и најпосле коментирај, за да не испаднеш смешен.[DOUBLEPOST=1460819681][/DOUBLEPOST]
Мора многу да вредам во твоите очи, штом толку си преоптеретен со мене и посветуваш толку постови за мене во еден ден.
Да тој е .
На христијански,мирољубив начин лаже и краде.@MiaSanMia , еве ја легендарната изјава на Пандов .
http://telma.com.mk/vesti/gdom-protestira-zatoa-shto-ivanov-gi-pomiluval-zaev-i-verushevski-glavni-vinovnici-za-krizata
До кое дно од држава сме стасани значи , овај абортусов да дава изјави по телевизии@MiaSanMia , еве ја легендарната изјава на Пандов .
http://telma.com.mk/vesti/gdom-protestira-zatoa-shto-ivanov-gi-pomiluval-zaev-i-verushevski-glavni-vinovnici-za-krizata