Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па незнам дали веднаш би му пишале game over. Сепак има солидна подршка меѓу народот. Ама ми изгледа дека не ја гледаат иднината на Македонија со него.

И со Путин беше така, ама гледаме до каде стигна.[DOUBLEPOST=1460818814][/DOUBLEPOST]
Настрана рејтингот, контра протестантиве по ниско не можеа да паднат. Моралот под кирија си го дадоа.

Ве боли што народот не ве сака?

И со Путин беше така, ама гледаме до каде стигна.[DOUBLEPOST=1460818814][/DOUBLEPOST]

Ве боли што народот не ве сака?
Ја спореди Македонија што неможи пензии да исплати без кредит да земи од еу, земја што увезува храна и жито наспроти Русија најголемата земја на светот што без проблем би преживеала и сите да и свртат грб.

Прво научи правописно како се пишува "не може", па после научи од кого зема кредити Македонија и најпосле коментирај, за да не испаднеш смешен.[DOUBLEPOST=1460819681][/DOUBLEPOST]
Мора многу да вредам во твоите очи, штом толку си преоптеретен со мене и посветуваш толку постови за мене во еден ден.

Ti si idealen profil za prosechen t.e ne ne, ti si natprosechen podrzhuvach na vlasta.

BUGARSKI PASOSH ![DOUBLEPOST=1460820862][/DOUBLEPOST]A ke dojde toa vreme, mnogu brzo, koga site sposobni ke si zaminat i otselat zasekogas so familii, a ke ostanat samo starci i Vie sto ja podrzhuvate vlasta.
E togas, koga ke nema pari od nadvor ili aj, koga drastichno ke se namali prilivot na pari od stranstvo - sepak ke doadja minimalen priliv za da preziveat ostanatite starci. E togas, ke se zgolemi i taka veke golemata stapka na kriminal, nevrabotenost, prostitucija, semejno nasisltvo, ubistva, samoubistva, kanibalizam, incesti, izrodi, dzgan do kompletno samounistuvanje.

Последно уредено:
Зарем толку многу се брза па очајно се бега од судење???

Мафо-дали можиш да ми одговориш каква е таа демокритија, владеење на правото, битка со корупција, битка со непотизам која ја прокламираш, ако се знае дека една од обвинителките на Катица си ја запослила ќерка и во СЈО, а истото го направи и досегашната претседателска на Основниот суд од мојот град. Информациите се точни бидејќи двете ми се пријателки, а со обвинителката се знам многу многу време и се гледаме по слави, гости и слични работи.:bravobe:

За Шо се работи не ми е јасно.

Бранко=Никола исто е и вие велите дека Николче пишува убава историја а и двајцата се шит
Тоа твое "вие" е многу дискутабилно.

Мафо-дали можиш да ми одговориш каква е таа демокритија, владеење на правото, битка со корупција, битка со непотизам која ја прокламираш, ако се знае дека една од обвинителките на Катица си ја запослила ќерка и во СЈО, а истото го направи и досегашната претседателска на Основниот суд од мојот град. Информациите се точни бидејќи двете ми се пријателки, а со обвинителката се знам многу многу време и се гледаме по слави, гости и слични работи.:bravobe:

За Шо се работи не ми е јасно.
и сеа зошто така за своите пријатели, им љубомориш? :([DOUBLEPOST=1460822607][/DOUBLEPOST]
Тоа твое "вие" е многу дискутабилно.
се извинувам, се надевам ке го примиш извинувањето.

Не , само прашувам каква е таа демократија различна од оваа на Грујо?????

Нели протестите се за демократија, да се спаси Македонија и други дрндрн јариња......

да бидиме барем искрени дека се работи за чисто борба за власт и да не троламе многу

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom